- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Άννα Μπουσδούκου: Γιατί έφυγα από τον ΣΚΑΪ μετά από 13 χρόνια
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα πράγματα που κάνω σήμερα στη ζωή μου και θέλω να αφοσιωθώ σε αυτά»
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρίσει από τον ΣΚΑΪ μετά από 13 χρόνια εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε η Άννα Μπουσδούκου σε συνέντευξη στο Down Town.
Όπως εξήγησε η ίδια, εργαζόταν στον ΣΚΑΪ από όταν ήταν φοιτήτρια. Απαντώντας για το εάν ήταν μία εύκολη απόφαση είπε: «Δεν υπάρχει απάντηση στο εύκολα ή δύσκολα. Επίσης, η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για τη λήψη μιας απόφασης δεν χαρακτηρίζει και την απόφαση. Όταν ωριμάζουν μέσα σου τα πράγματα, μπορεί να πάρεις μια στιγμιαία απόφαση, η οποία, όμως, τελικά είναι πολύ ώριμη».
Σε ρωτάω γιατί έκανες κάτι που πολλοί συνάδελφοι σου θα ήθελαν. Και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα. Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα.
Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και ήμουν και πάρα πολύ ευγνώμων. Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα.
Να στο πω πιο απλά, δεν ψήθηκες ποτέ από το «παραμύθι» της τηλεόρασης; Δεν είχες τη ματαιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες;
Όχι, δεν με καθόρισε ποτέ αυτό. Δεν είμαι η Άννα η παρουσιάστρια, είμαι η Άννα - Κύνθια, που είναι ολόκληρο το όνομα μου. Πρώτα απ' όλα, έχω κάποιες αναζητήσεις, έχω έναν προσανατολισμό, ο οποίος μέσα στη ζωή αλλάζει όπως όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι θα πρέπει να μείνει μπετό και δεν μου αρέσει κιόλας αυτή η λογική.
Περνούσες καλά στον ΣΚΑΙ;
Περνούσα καλά. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι ήταν όπως ένας ζωντανός οργανισμός ή μια σχέση. Τα είχε όλα. Είχε και τα πάνω, είχε και τα κάτω, είχε και την ευχαρίστηση γι' αυτό που κάνω, είχε και τις κακές στιγμές.
Σου ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις μέσα σε αυτόν τον έναν χρόνο που είσαι εκτός;
Δέχτηκα, ναι. Πάντα είναι τιμητικό να έχεις μια επαγγελματική πρόταση.
Οπότε, δεν κλείνεις και την πόρτα εντελώς.
Δεν την κοιτάω καν την πόρτα, είμαι αλλού. Πλέον, είναι άλλος ο προσανατολισμός μου.
Όταν πήρες την απόφαση να τ' αλλάξεις όλα, οι δικοί σου τι σου είπαν; Ο άντρας σου, που είναι και αυτός δημοσιογράφος;
Ειδικά οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι όταν παίρνω μια απόφαση, την έχω πάρει. Υπήρξε σαφώς κόσμος που απόρησε λιγότερο ή περισσότερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα πράγματα που κάνω σήμερα στη ζωή μου και θέλω να αφοσιωθώ σε αυτά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.