- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Λυριτζή, που έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή, ήταν η εφημερίδα «Έθνος».
Παρά τη μάχη του με τον καρκίνο, εκείνος συνέχισε να αρθρογραφεί μέχρι και σχεδόν έναν μήνα πριν από τον θάνατό του. Στις 6 Μαρτίου έγραψε τα τελευταίο του άρθρο με τίτλο: Οι αγορές που όλοι αγαπήσαμε.
Παρατίθεται το άρθρο:
Αδέλφια, έχουµε πάρτι; Οικονοµολόγος δεν είµαι, ούτε φίλος του Τσακαλώτου και της Σκάρλετ Γιόχανσον, για να καταλάβω αν ο καπνός που βγήκε από τις αγορές των οµολόγων είναι λευκός.
Πάντως, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι βλέπουν, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, φως στην άκρη των τούνελ των αγορών.
Βλέπουν ή µήπως αλληθωρίζουν; Ο Μητσοτάκης προέβλεψε ότι οι αγορές διαβλέπουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα και γι’ αυτό στριµώχνονται να πάρουν ελληνικά οµόλογα. Σου λέει, κάτσε να ρίξω ένα µηνυµατάκι στο Twitter, µην το πάρει όλο το χαρτί ο Αλέξης.
Η κυβέρνηση, από την άλλη, µέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές δεν είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη δήλωση. Παίρνει τον χρόνο της και απλώς αναπαύεται ξάπλα στις δάφνες της επιτυχίας της.
Συµφωνούµε ή δεν συµφωνούµε ότι το στρίψαµε λίγο το καράβι; Κι ας έχουµε µικροδιαφορές στις διαδικασίες.
Το ΚΙΝΑΛ θα δει τι θα δηλώσει… αργότερα. Να κάνει πρώτα δήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουµε.
Μόνο το ΚΚΕ δεν θα πανηγυρίσει, γιατί αυτό -κατά βάθος µόνο αυτόξέρει τις δόλιες µεθόδους των αγορών. ∆εν θέλω να πάρω θέση. Ρωτάω µόνο ως αδαής και θέλω ξεκάθαρες απαντήσεις…
Συµφωνούµε ή δεν συµφωνούµε ότι το στρίψαµε λίγο το καράβι -κι ας έχουµε µικροδιαφορές στις διαδικασίες- ή είµαστε στο ίδιο σηµείο;
Μην αρχίσετε πάλι τα µου-σουξου... Εγώ βλέπω τη µεγάλη εικόνα λίγο µπακαλίστικα. Ζητήσαµε 2 ψωροδισ. και προθ υµοποιήθηκαν να µας δώσουν 11.
Οπερ… Μάλλον τα «αδέλφια» µας στις αγορές αποφάσισαν να δώσουν το «πράσινο φως». Σε καλό να µας βγει.
Τουλάχιστον να αφήσουµε πίσω µας µια µίζερη και σκιερή περίοδο, ελπίζοντας ότι η µαύρη δεκαετία που διανύσαµε θα µας αφήσει προίκα τη γνώση ότι η αφέλεια και η άγνοια δεν συγχωρούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.