TV & Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Ντάριλ Χάνα μαζί σε ταινία στα 18 του χρόνια (video)

Πριν 38 χρόνια ο Έλληνας ηθοποιός έπαιξε στη χολιγουντιανή ταινία Summer Lovers

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης,  Ντάριλ Χάνα στην ταινία Summer Lovers
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ντάριλ Χάνα στην ταινία Summer Lovers

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε χθες στη εκπομπή του star Φωλιά των Κου Κου, όπου του επιφύλλαξαν μια έκπληξη. 

Του έδειξαν πλάνα από την ταινία Summer Lovers, όπου είχε παίξει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Ντάριλ Χάνα και τον Πέτερ Κάλαχερ, πριν 38 χρόνια. Όταν δηλαδή ήταν έφηβος. 

Όποια περιγραφή είναι λίγη, γιατί απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο νεαρός με την αφάνα είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός διηγήθηκε στους παρουσιαστές πώς προέκυψε η συμμετοχή του στη χολιγουντιανή παραγωγή πριν από 38 χρόνια.

Damaged planes & toppled buses: Tornado wreaks havoc on Turkish airport

Ήμουν 18 χρονών παιδάκι. Με επιλέξανε γι' αυτό το μαλλί. Ήμουν πολλά χρόνια έτσι, από τα 15 ως τα 18. Με είχε μαζέψει δύο φορές η αστυνομία στον δρόμο. Είχα περάσει από κάστινγκ, είχαν έρθει στην Ελλάδα να γυρίσουν την ταινία, ήξερα μια συγγενή στην γραμματεία, μπήκα, πέρασα κάστινγκ και με πήραν λόγω του μαλλιού. Αυτόν τον άνθρωπο στα πλάνα δεν τον αφήνεις να πάει χαμένος.

Πήγα στη Σαντορίνη με έβαλαν 15 μέρες με προσωπικό φρουρό να μαυρίσω γιατί ήμουν τελείως άσπρος γιατί ήμουν στο θέατρο δεν μπορούσα, όλα πληρωμένα τα πάντα, καλοπέραση», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όσο τα πλάνα - απόλαυση έπαιζαν στην εκπομπή. O ίδιος στην συνέχεια καθώς οι παρουσιαστές παρατήρησαν πόσο αδύνατος ήταν στην ταινία, μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.