TV & Media

Π. Ραφαηλίδης κατά Open Tv: Μια κατάληξη πραγματικά… beyond my imagination

«Αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rafailidis.png
© INSTAGRAM/ panagiotis_ruff

Την πικρία του εξέφρασε με ανάρτησή του στο Instagram, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, μετά την αναπάντεχη απόλυσή του από το Oepn Tv.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Απολύθηκα από το Open… λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά… «beyond” my imagination.

Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν  δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που λέω πάντα «όλα για καλό». Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας».

Τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν τόσο η συνεργάτιδά του Κατερίνα Καινούριου όσο και η Ναταλία Γερμανού.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Απολύθηκα από το Open λόγω... περικοπών». Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο προσωπο μου. Μία κατάληξη πραγματικά ... *beyond* my imagination. Παρά το αρχικό σοκ , αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους. Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: "όλα για καλό". Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας.

A post shared by Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) on

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ