TV & Media

Εξάωρες στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ την Πέμπτη και την Παρασκευή

Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ert.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή τους, τονίζουν «ότι την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα ικανοποιούν τόσο τις ανάγκες της ΕΡΤ όσο και το δίκιο των εργαζομένων. (Σύμφωνα με την πρόσφατα υπογεγραμμένη ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας, προβλέπεται μεταξύ των άλλων, η μετάδοση δελτίων ειδήσεων διάρκειας που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των προγραμματισμένων δελτίων κλπ.)».

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους ζητούν προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ΚΥΑ, υπογραφή ΣΣΕ, ολοκλήρωση οργανογράμματος και καταβολή των δεδουλευμένων της προ του «μαύρου» περιόδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει»
Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει και πασχίζει να βρει απινιδωτή»

Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της

Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: «Αν άφηνα την τηλεόραση, θα γινόμουν ή μπογιατζής ή μαγείρισσα»

Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY