TV & Media

H Ροζάν Μπαρ θα φέρει ειρήνη στη Μέση Ανατολή (video)

Μετακομίζει στο Ισραήλ μετά την επεισοδιακή απόλυσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
barr.jpg
tmz

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν μαρτυρικοί για την πάλαι ποτέ αγαπημένη κωμικό Ροζάν Μπαρ. Μετά το αποτυχημένο tweet της για την πρώην σύμβουλο του Ομπάμα, Βάλερι Τζάρετ, την οποία χαρακτήρισε λέγοντας πως είναι «αν είχαν μωρό η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο Πλανήτης των Πιθήκων», απολύθηκε από την αναβίωση της σειράς «Ροζάν».

Η σειρά μετονομάστηκε σε «The Conners» και η Ροζάν Μπαρ «πεθαίνει» στο πρώτο επεισόδιο τους δεύτερου κύκλου, καθώς το δίκτυο ABC παρά τη συγγνώμη της δεν πήρε πίσω την απόφασή της να την απολύσει.

Μετά από όλα αυτά η Ροζάν Μπαρ, αποφάσισε να μετακομίσει στο Ισρταήλ. Μάλιστα η κάμερα του TMZ τη συνέλαβε στιο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες καθώς εγκααλείπει τις ΗΠΑ.

Η ίδια είπε μάλιστα ότι θα φέρει ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα καλεσμένη στο podcast του Ραβίνου Σμούλεϊ Μπότιτς, η Ροζάν Μπαρ είπε για την  απόφασή της να μετακομίσει στο Ισραήλ «Έχω την ευκαιρία να πάω στο Ισραήλ για λίγους μήνες και αυτό πρόκειται να κάνω. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μου που είμαι μια Εβραία γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την νέα σειρά το «The Conners» είπε πως «δεν θα το καταραστώ, αλλά ούτε θα δώσω την ευχή μου. Θα προσπαθήσω να μείνω ουδέτερη. Θα μείνω μακριά από αυτό. Έχω κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας, με θέματα κατάθλιψης και άλλα. Θέλω να μείνω κάπου στη μέση ή αλλιώς θα πέσω στο σκοτάδι και δεν θέλω να ξαναπέσω στο σκοτάδι.»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ