TV & Media

Σοφία Βεργκάρα εναντίον Έλεν ΝτεΤζένερις: Ποια μπορεί να χωρέσει περισσότερες μπάλες στη βράκα της γιαγιάς (video)

Μια ξεκαρδιστική δοκιμασία για τη Κολομβιανή που με τα εσώρουχά της προωθεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sofía Vergara and Ellen Play ‘Stuff Your Granny Panties’

«Εσείς και τα αμερικανικά παιχνίδια σας», λέει η Κολομβιανή σούπερ σταρ Σοφία Βεργκάρα στο πειραχτήρι της αμερικανικής τηλεόρασης, Έλεν ΝτεΤζένερις. Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς «Modern Family« εδώ και αρκετούς μήνες έχει ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία βασίζεται στην αγάπη των γυναικών για εσώρουχα, ενώ παράλληλα βοηθά με δάνεια άλλες γυναίκες να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Το EBY, του οποίου τα αρχικά σημαίνουν Empowered by You, είναι μια υπηρεσία συνδρομής μέσα από την οποία καθένας μπορεί να παραλαμβάνει στην πόρτα του σπιτιού του τα εσώρουχά που έχει επιλέξει, κάθε ένα, δύο ή τρεις μήνες, ενώ παράλληλα η εταιρεία της Βεργκάρα θα δωρίζει το 10% των πωλήσεων στο Seven Bar Foundation. Ένα ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που είναι αφιερωμένο στην παροχή χρηματοδότησης σε οικονομικά αδύναμες γυναίκες που ωστόσο επιθυμούν να αναπτυχθούν ή να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση. Τα δάνεια αυτά μπορεί να κυμανθούν από $ 80 έως και $ 2.600.

Η Έλεν ΝτεΤζένερις θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της Βεργκάρα, υποβάλλοντάς την σε μια από τις γνωστές ντροπιαστικές δοκιμασίες - παιχνίδια του σόου της. Οι δύο παίκτριες θα μπουν μέσα στη βράκα της γιαγιάς και θα πρέπει να την γεμίσουν με μπάλες. Ποια θα κερδίσει; Δεν έχει σημασία. Πάντως η καλύτερη ατάκα του παιχνιδιού είναι όταν η Βεργκάρα αναφωνεί: «κοίτα έχω μεγάλα στήθη» και δείχνει τις μπάλες με την Έλεν να της απαντά: «Μα είναι μεγάλα, Σοφία». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ