TV & Media

Είναι επίσημο: Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση - Τι παίρνει ο Αλβάρο

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθηνά Ωνάση, Αλβάρο

Τίτλοι τέλους και επίσημα στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο («Ντόντα») έπειτα από 1,5 χρόνο διαρκών αντεγκλήσεων και καταγγελιών για απιστία που αποτυπώθηκαν σε εκατέρωθεν μηνύσεις, κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, θέλοντας έτσι να βάλουν ένα οριστικό τέλος και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το γερμανικό περιοδικό Bunte.de ανέφερε ότι οι δύο αντίδικοι εκπροσωπήθηκαν σε βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να υπάρξει γρήγορα μια συμφωνία.

Τι ζητούσε η πλευρά Αλβάρο

Οι αρχικές απαιτήσεις του «Ντόντα» άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, με τους δικηγόρους του να πατούν πάνω σε όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και σε διατάξεις της νομοθεσίας που ισχύει στη Βραζιλία, καθώς εκεί ο Αλβάρο και η Αθηνά παντρεύτηκαν.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο από αυτό που διεκδικούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πρόσφατα πως ο «Ντόντα» απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια (σε σύνολο 11 ετών έγγαμου βίου), διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ