Η Τζέιν Φόντα δηλώνει πως σκέφτεται τον θάνατο, αλλά δεν φοβάται να πεθάνει. Στα 79 της πλέον η χολιγουντιανή ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της το 1960 αποκαλύπτει ότι σκέφτεται τον θάνατο.
«Ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ζω, εδικά διανύοντας τα τελευταίο μέρος της ζωής μου, είναι και το να οραματίζομαι το πώς θέλω να πεθάνω», δήλωσε η Φόντα στο περιοδικό Town & Country, που γίνεται 80 στις 21 Δεκεμβρίου.
«Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι στο κρεβάτι περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους αγαπημένους τους.
Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να θεραπεύσεις τις πληγές και να κλείσεις τα κενά. Επειδή στο τέλος είσαι πάντα αυτό που δεν έχεις κάνει, κι όχι αυτό που έκανες», είπε.
«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι ότι θα φτάσω στο τέλος χωρίς να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έφταιξε το ότι δεν κατάφερα ποτέ να μείνω με έναν σύζυγο».
Η Φόντα παντρεύτηκε τον Ροζέ Βαντίμ από το 1965 έως το 1973, τον Τομ Χέιντεν από το 1973 έως το 1990 και τον Τεντ Τέρνερ από τα 1991 ως το 2001.
Η τελευταία της σχέση ήταν με τον Ρίτσαρντ Πέρι που κράτησε για οκτώ χρόνια και έληξε τον Ιανουάριο του 2017.
«Πάντα έβλεπα ότι θα μπορούσα να γίνω καλύτερη. Αυτό ακούγεται φοβερό. Δεν θα ήθελα να διαγράψω τίποτα απ’ ό,τι έχω ζήσει. Αλλά όλα μοιάζουν σαν σκαλιά που με πήγαν πιο ψηλά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.