- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη 49άχρονη δημοσιογράφο κ. Μιριάμ Λ’ Αουφίρ παντρεύτηκε σε τέταρτο γάμο ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ και γνωστός για τα ερωτικά του σκάνδαλα κ. Ντομινίκ Στρος-Καν, 68 ετών.
Η κ. Λ’ Αουφίρ είναι γεννημένη στο Ραμπάτ του Μαρόκου, πρώην υπεύθυνη των ψηφιακών μέσων της «France Télévisions». Με το νέο της σύζυγο γνωρίζονται από το 2013, μετά το σκάνδαλό του με τη σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα, στο ξενοδοχείο «Sofitel» της Νέας Υόρκης, από το οποίο ο Στρος-Καν έχασε την προεδρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και την υποψηφιότητά του για υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας εκ μέρους των σοσιαλιστών.
Ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ είχε δικαστική εμπλοκή για σκάνδαλα σε τρία ξενοδοχεία και η νέα του σύντροφος τον στήριξε με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.
Στο γάμο παραβρέθηκε και ο τωρινός πρόεδρος της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο στηρίζουν πολλοί πρώην συνεργάτες του κ. Στρος-Καν.
Οι προηγούμενες κ. Στρος-Καν και τα παιδιά που έκαναν μαζί:
- Ελέν Ντουμά, τρία παιδιά
- Μπριζίτ Γκιλμέτ, ένα παιδί
- Αν Σινκλέρ, κανένα παιδί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.