- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Μπέκαμ απαντά στις φήμες: Δεν μου αρέσουν το μπότοξ, αλλά με κολακεύετε όταν μου λέτε ότι έχω κάνει!
Η φωτογραφία της βρετανικής «Vogue» που πυροδότησε την ομοβροντία σχολίων
Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική «Vogue» ανήρτησε μια φωτογραφία του 42χρονου Ντέιβιντ Μπέκαμ, να κάθεται στην πρώτη σειρά, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Μπρούκλιν και τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, τον Έντουαρντ Ένινφουλ, την περασμένη Κυριακή, στο Victoria Beckham Spring - Summer 2018 show, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.
«Το μπότοξ δείχνει ωραία στον Ντέιβιντ» ήταν, στην ανάρτηση, το σχόλιο μιας follower.
«Δεν με βρίσκει σύμφωνο το μπότοξ miss@stasdoeshair αλλά θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο» ήταν η αντίδραση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, με ταχύτητα που θύμισε τις αντιδράσεις του - αλλά και τις πάσες ακριβείας που έδινε - στο γήπεδο.
Η follower επέμεινε: «Απλώς ανέφερα το γεγονός. Είναι μπότοξ - δεν είναι σπουδαίο πράγμα».
Ο Μπέκαμ επέλεξε να μη δώσει συνέχεια. Ωστόσο, πρέπει να θυμίσουμε ότι αρνιόταν ανέκαθεν κάθε πλαστική χειρουργική. Κι αυτό, σε αντίθεση με τη Βικτόρια, η οποία το έχει παραδεχτεί - για τον εαυτό της - δημόσια.
Η απάντησή του στη φιλοφρόνηση της χρήστριας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε πάντως, ομοβροντία αντιδράσεων άλλων χρηστών.
Ένας πρότεινε ότι «πιθανά είναι, απλώς, ένα φωτογραφικό εφέ ή Photoshop. Και το μεϊκάπ του κάνει το πρόσωπο του να δείχνει με λείο δέρμα». Ένας άλλος αποφάνθηκε: «Δεν νομίζω ότι είναι Botox. Έχει γραμμές γήρανσης του δέρματος, εύκολα το βλέπεις στις φωτογραφίες του. Δεν είναι και τόσο μεγάλος. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δείχνουν ωραίοι στα σαράντα τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.