- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κρίστοφερ Πλάμερ: «Η μαγειρική της γυναίκας μου με κρατά ζωντανό» (video)
Αποκαλυπτικός ο 87χρονος ηθοποιός υμνεί το σπιτικό φαγητό της συζύγου του
Ένα ποτηράκι βιολογικό κρασί το βράδυ, αντισφαίριση, περπάτημα, κλασσική μουσική, λίγο πιάνο για να ξεμουδιάζουν τα δάκτυλα και… καλό φαγητό από τα χεράκια της συζύγου.
Αυτή είναι η συνταγή για μακροζωία, διά στόματος Κρίστοφερ Πλάμερ. Ο 87χρονος ηθοποιός δήλωσε αστειευόμενος πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του, ωστόσο δεν αποκλείεται «την επόμενη χρονιά να βρίσκομαι στην αναθεματισμένη αναπηρική καρέκλα».
«Έχω μια γυναίκα που είναι εκπληκτική μαγείρισσα. Τα πάντα είναι υπέροχα» ανέφερε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 87χρονος ηθοποιός αποθεώνει την Ελέιν Τέιλορ. Το 2012 όταν κατέκτησε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για τους «Πρωτάρηδες» του Μάικλ Μιλς (και είχε πει την επική ατάκα: «Είσαι μόνο δύο χρόνια μεγαλύτερός μου» απευθυνόμενος στο χρυσό αγαλματίδιο που κρατούσε στο χέρι), ανέφερε στα backstage: «Υπήρξα κακό παιδί. Υπήρξα κακός σε όλη μου τη...ζωή. Η γυναίκα μου με σώζει καθημερινά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.