TV & Media

Η Μιράντα Κερ ξαναπαντρεύτηκε κι έλαμπε μέσα στο Dior νυφικό της

Με παρανυφάκι τον γιο της από τον γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364120-753073.jpg

Ήταν ένα δευτεριάτικο πρωινό όταν η Μιράντα Κερ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον Ίβαν Σπίγκελ, ενώ αποφάσισε η ίδια να επιμεληθεί του γεύματος της μικρής δεξίωσης των 45 ατόμων.

Η ίδια έλαμπε μέσα στο Dior νυφικό της, το οποίο σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri. «Νομίζω πως είναι το όνειρο κάθε κοπέλας να φορά ένα νυφικό του οίκου Dior» δηλώνει ο πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret, ενώ για την επιλογή της τονίζει: «Ένα νυφικό που σε καλύπτει πλήρως δημιουργεί μια αίσθηση αγνότητας και μυστηρίου». «Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να φανταστών πιο ωραίο νυφικό» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αμερικανική Vogue, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο beach house τους στο Λος Άντζελες και παρά το γεγονός πως έκαναν μαζί το πρωί μία ώρα γιόγκα, η Κερ δεν κατάφερε να δείξει τη δέουσα αυτοσυγκράτηση κι έκλαιγε κατά την ώρα της ανταλλαγής των όρκων αιώνιας πίστης κι αγάπης.

Ο γιος της Κερ από τον γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ, ο 6χρονος Φλιν, συνόδευσε τη μαμά του στην εκκλησία κρατώντας τις βέρες του ζευγαριού και χόρεψε μαζί με τη μητέρα του και τον πατριό του τον πρώτο χορό.

Το ζευγάρι μετά την τελετή πήγε για γαμήλιο ταξίδι στα νησιά Φίτζι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ