- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τηλεοπτικό διαζύγιο Λυριτζή - Οικονόμου έπειτα από 28 χρόνια! (video)
Το συγκινητικό αντίο στον αέρα
Έπειτα από σχεδόν 28 χρόνια, χωρίζουν οι δρόμοι του δημοσιογραφικού διδύμου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.
Στο φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, επιστρέφοντας από το τελευταίο για φέτος διαφημιστικό διάλειμμα, οι δύο δημοσιογράφοι φανερά συγκινημένοι και μπροστά από το τηλεοπτικό τους τραπέζι ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ.
«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε» ξεκίνησε την ανακοίνωση συγκινημένος ο Δημήτρης Οικονόμου. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής σημείωσε στο ίδιο κλίμα συγκίνησης ότι «οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα» είπε το μέχρι σήμερα «έτερον ήμισυ» της Πρώτης Γραμμής ευχαριστώντας τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές και ζητώντας συγγνώμη για όποια λάθη παρουσιάστηκαν.
Από την εκπομπή αποχωρεί και ο αρχισυντάκτης της, Στρατής Τριλίκης, ο οποίος και αποκάλυψε ότι οι τρεις τους ξεκίνησαν να συνεργάζονται από το 1989 στο ραδιόφωνο του FLASH.
Θέλοντας, μάλιστα, να ελαφρύνει το φορτισμένο κλίμα είπε: «Έχουμε δώσει ασυλία στον Οικονόμου, εμείς είμαστε υπό αποχώρηση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.