TV & Media

Είναι επίσημο! Η Σκάρλετ Γιόχανσον χωρίζει ξανά (εικόνες)

Προβλέπεται δύσκολο διαζύγιο και «μάχη» με τον Γάλλο σύζυγο για την κηδεμονία της 3χρονης Ρόουζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343164-713575.jpg
EPA/NINA PROMMER

Νέο διαζύγιο - βόμβα στο Χόλιγουντ. Οι φήμες για τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον έγγαμο βίο των Σκάρλετ Γιόχανσον και Ρομάν Ντοριάκ επιβεβαιώθηκαν. Μετά από δύο και κάτι χρόνια γάμου η Αμερικανίδα ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όπως αποκαλύπτει η New York Post και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη με τον Γάλλο εν διαστάσει σύζυγο για την κηδεμονία της κόρης τους, Ρόουζ.

Σκάρλετ Γιόχανσον-Ρομάν Ντοριάκ

Σύμφωνα με τη NYP την Τρίτη η δικηγόρος της Γιόχανσον, Τζούντιθ Πόλερ, παρέδωσε την αίτηση του διαζυγίου στο δικηγόρο του Ντοριάκ, Χάρολντ Μάγερσον. Η αίτηση του διαζυγίου κάνει λόγο για  «γάμο που έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα». Η Σκάρλετ Γιόχνασον ζητά επίσης την επιμέλεια της τρίχρονης κόρης της, Ρόουζ Ντόροθι Ντοριάκ. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Γάλλου δημοσιογράφου δήλωσε ότι ο πελάτης του «επιθυμεί να μετακομίσει στη Γαλλία μαζί με το παιδί του, καθώς η κ. Γιόχανσον ταξιδεύει πολύ και συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων». «Θα είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία», σχολίασε ο Χάρολντ Μάγερσον.

Σκάρλετ Γιόχανσον-Ρομάν Ντοριάκ και Ρόουζ

Γιόχανσον και Ντοριάκ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2014 στην Μοντάνα μετά τη γέννηση της κόρης τους. Η Αμερικανίδα σταρ και ο Γάλλος δημοσιογράφος επισημοποίησαν τη σχέση τους με μια πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στα τέλη του 2012. Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο της Γιόχανσον, η οποία από το 2008 έως το 2011 ήταν παντρεμένη με τον Καναδό ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool). 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ