TV & Media

Σκάρλετ Γιόχανσον: Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός

«Ο γάμος θέλει πολλή δουλειά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340708-708672.jpg

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μιλά στο Playboy για τους λόγους που χώρισε κι από το δεύτερο σύζυγό της, τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ και δηλώνει ιδιαίτερα σκεπτική όσον αφορά στον θεσμό του γάμου.

«Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι πανέμορφη ιδέα και το να την κάνεις πράξη είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δεν πιστεύω ότι είναι φυσικό να είναι κανείς μονογαμικός. "Πέστε να με φάτε", αλλά θεωρώ ότι είναι δουλειά. Είναι πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι αποτελεί τόση δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους - για τον καθένα- αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικό», ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να σέβεται πολύ τη μονογαμία, ωστόσο ξεκάθαρα αντιτίθεται σε συγκεκριμένα ένστικτα.

«Το να είσαι παντρεμένος είναι εντελώς διαφορετικό από το να μην είσαι παντρεμένος και όποιος σου πει το αντίθετο λέει ψέματα» δηλώνει ρητά. «Ο γάμος αλλάζει τα πράγματα. Είναι μία όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη» προσθέτει.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο πρώτος της γάμος με τον Ράιν Ρέινολντς ήταν εντελώς διαφορετικός από ό,τι με τον δεύτερο: «Είχα ένα μωρό, ο άντρας μου προερχόταν από μια άλλη χώρα και προσπαθούσε να γίνει πολίτης αυτής της χώρας. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας, ιδιαίτερα γι' αυτόν που έπρεπε να μετακομίσει εδώ στις ΗΠΑ. Αλλά νομίζω ότι ο σύζυγός μου αγάπησε την Αμερική και ιδιαίτερα τη Νέα Υόρκη» εξηγεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ