- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο «Γούλβεριν» Χιου Τζάκμαν συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο (εικόνα)
«Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε αντηλιακό» γράφει στο Instagram
Εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του δέρματος και μια έκκληση κατά της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο έκανε ο σταρ του Χόλιγουντ, Χιου Τζάκμαν, ο οποίος υποβλήθηκε στην πέμπτη αφαίρεση δερματικού καρκίνου από το πρόσωπό του.
Ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία ακόμη σέλφι που τον δείχνει με έναν επίδεσμο στη μύτη. «Ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει όταν δεν φοράτε αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η πιο ήπια μορφή καρκίνου, αλλά σοβαρή, παρόλα αυτά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και να κάνετε τακτικό ιατρικό έλεγχο», γράφει κάτω από τη φωτογραφία.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hugh Jackman (@thehughjackman) στις Φεβ 8, 2016, 7:57πμ PST
Ο Τζάκμαν έχει ήδη υποβληθεί τέσσερις φορές σε επεμβάσεις αφαίρεσης καρκινωμάτων, από τον Νοέμβριο του 2013, τρεις φορές από την μύτη και μία από τον ώμο.
«Είμαι ρεαλιστικής για το μέλλον και ξέρω πως θα βγάλω τουλάχιστον ακόμα ένα ή, το πιθανότερο, περισσότερα», είχε πει παλιότερα ο «Γούλβεριν» της κινηματογραφικής τριλογίας «X-Men». «Αυτό δεν είναι διόλου σπάνιο για τους Αυστραλούς, ιδίως αγγλικής καταγωγής, που μεγαλώνουν σε μία ηλιόλουστη χώρα στην οποία δεν θυμάμαι να μου είπε ποτέ κανείς να χρησιμοποιώ αντηλιακό», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.