- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέλιος Μάινας: Κάνω ένα διάλειμμα από την υποκριτική, γιατί πρέπει να το κάνω
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για το νέο του βιβλίο «Αρόδου», τις δυσκολίες της ζωής και το προσωρινό του διάλειμμα από την υποκριτική.
Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή της στο Action24 το βράδυ της Πέμπτης (23/10) ήταν ο Στέλιος Μάινας. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη νέα του συγγραφική δουλειά με τίτλο «Αρόδου», ένα βιβλίο εμπνευσμένο από ένα πραγματικό ναυάγιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
«Το βιβλίο αφηγείται ένα κομμάτι μιας αληθινής ιστορίας με ένα απρόσμενο τέλος. Στη συγγραφή, δεν γράφεις εσύ, αλλά ο ήρωάς σου. Εκείνος σε καθοδηγεί, σε οδηγεί όπου θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η δυσκολία βρίσκεται στους πρώτους μήνες της γραφής, ενώ στη συνέχεια «δεν θες να το αφήσεις, γιατί κάθε μέρα η διαδικασία γίνεται σαν μεροκάματο».
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τη στάση ζωής του, τονίζοντας ότι δεν είναι φύσει αισιόδοξος, αλλά επιλέγει να εστιάζει στην «κακή πλευρά» των πραγμάτων ώστε να αναδεικνύει την καλύτερη. «Έχω ζήσει καλά, είμαι ευγνώμων και ευτυχής γι’ αυτά που έχω», είπε, ενώ παρομοίασε τις δυσκολίες που έχει βιώσει με «φουρτούνες δέκα μποφόρ». Όπως εξομολογήθηκε, μία από τις πιο έντονες ήταν η απώλεια αγαπημένων του προσώπων.
Αναφερόμενος στην καλλιτεχνική του πορεία, σημείωσε ότι η επιτυχία πρέπει να βιώνεται με μέτρο, ενώ η αποτυχία αποτελεί αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα. Θυμήθηκε με νοσταλγία το κλίμα συνεργασίας στις σειρές «Μεν και Δεν» και «Το Νησί», αποκαλύπτοντας ότι ο ρόλος του «Γιώργη» ήταν προσωπική του επιλογή.
«Την επιτυχία τη χαίρομαι με μέτρο, η αποτυχία θα με κάνει να ξεκινήσω από την αρχή. Στο “Νησί” η απόφαση να παίξω τον “Γιώργη” ήταν δική μου, αυτός ο ρόλος μου άρεσε. Όταν κάναμε τους “Μεν και Δεν” υπήρχε φοβερό κέφι και αυτοσχεδιασμός», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας.
Τέλος, γνωστοποίησε πως κάνει ένα «μικρό διάλειμμα» από την υποκριτική, καθώς, όπως είπε, νιώθει την ανάγκη να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή του επόμενου βιβλίου του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ξανασυστήνομαι στα 50 μου στο κοινό, σαν πρωτοεμφανιζόμενος 50άρης»
«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, μόνο να ενώνουμε έχουμε» είπε αναφερόμενος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το αντίο του ηθοποιού στον σπουδαίο θεατράνθρωπο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Η σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί να εξηγήσει την...στυλιστική της επιλογή
«Δεν είναι εύκολο το “καιρό μαζί”» είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος της φίλος όταν ήταν στη Βουλή
«Διαγνώστηκε και η γυναίκα μου με καρκίνο», αποκάλυψε ο αγαπητός ηθοποιός
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία του να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μιχάλη Μενιδιάτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.