- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eurovision 2025: Η Μαρίζα Κωχ μιλά για την Κλαυδία: Αισθάνθηκα περήφανη για το τραγούδι της
«Το τραγούδι είναι σαν μια φωνή διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν» σημειώνει η ερμηνεύτρια
Οι δηλώσεις της ερμηνεύτριας για το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στην Eurovision 2025
Η Μαρίζα Κωχ με μία ανάρτησή της στο Facebook σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2025, αποθεώνοντας την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα».
«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω φέτος για την Eurovision και αυτό γιατί το τραγούδι που μας εκπροσωπεί φέτος είναι τόσο ιδιαίτερο και μας εκπροσωπεί πραγματικά», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίζα Κωχ και πρόσθεσε: «Της Klavdia η φωνή, ο ήχος, η μελωδία και ο στίχος και το τραγούδι μιλούν για πράγματα τα οποία μας αφορούν και αυτό είναι που πρέπει να τονίζουμε σε κάθε μας εμφάνιση σε τέτοιους διαγωνισμούς».
Αγαπημένοι μου, πρώτη φορά θα μιλήσω μετά από 50 χρόνια για την συμμετοχή μας στο φεστιβάλ της Eurovision, αν αυτό...
Posted by Mariza Koch A on Saturday, May 10, 2025
Μαρίζα Κωχ: Το τραγούδι είναι σαν μια φωνή διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως
Σήμερα, η Μαρίζα Κωχ μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega για το τραγούδι της Κλαυδία. «Πιστεύω ότι το φεστιβάλ της Eurovision έχει διολισθήσει πάρα πολύ, πλέον έχει γίνει μια βιομηχανία προβολής ηχητικών μηχανημάτων, ένα ωραίο πανηγύρι με όλα τα εφέ. Το τραγούδι που πάει φέτος όμως, δεν έχει σχέση με την Eurovision. Σήμερα βγαίνω να μιλήσω στα ελληνόπουλα που βρίσκονται εκτός Ελλάδας αλλά και στους ναυτικούς μας και θέλω να τους πω να μην ξεχάσουν να δώσουν την ψήφο τους.
» Το τραγούδι είναι σαν μια φωνή διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως. Η Klavdia είναι άξια καλλιτέχνης και είναι μια φωνή, την οποία θα έχουμε στη ζωή μας. Εχθές το απόγευμα η Klavdia με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που είπα. Την Πέμπτη πρέπει να βοηθήσουμε όλοι την Klavdia. Αισθάνθηκα περήφανη για το τραγούδι της Κλαυδίας», κατέληξε η Μαρίζα Κωχ.
Διαβάστε επίσης → Eurovision 2025 - Α’ ημιτελικός: Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή μετάδοση
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι το πιο επώδυνο πράγμα που έχω βιώσει στα 52 μου χρόνια»
Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram
«Αυτή την περίοδο και αγαπάω και αγαπιέμαι» αποκάλυψε ο ηθοποιός
Το ζευγάρι μετρά 46 χρόνια κοινής πορείας
«Η σχέση μας δεν κλονίστηκε ποτέ και ούτε πρόκειται» εξομολογήθηκε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Ορκίστηκαμε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε αυτή την μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο», αναφέρει στο story του
«Οι φίλες μου, είτε παντρεμένες είτε ελεύθερες, νομίζουν ότι κι εγώ είμαι ο άντρας τους»
O άτυχος παίκτης του Survivor δημοσίευσε φωτογραφίες από το Μαϊάμι
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έπασχε από ανηδονία
Γιατί βρίσκεται στο Ασκληπιείο
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H δύσκολη περίοδο που έζησε εξαιτίας της εξάρτησης του πατέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.