Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Έχω κάνει μόνο μια μεγάλη σχέση στη ζωή μου»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Athens Voice News
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αργύρης Αγγέλου: «Έχω κάνει μόνο μια μεγάλη σχέση στη ζωή μου»
Αργύρης Αγγέλου: «Έχω κάνει μόνο μια μεγάλη σχέση στη ζωή μου»

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για τη μελαγχολική πλευρά του χαρακτήρα του, το θέατρο, τις προσωπικές του σχέσεις και τις θυσίες των γονιών του.

Για τη σχέση του με το θέατρο, τη μελαγχολία και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου, καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (23/10). Παράλληλα, αναφέρθηκε στις θυσίες των γονιών του για την ανατροφή των πέντε παιδιών τους.

«Είμαι σε καλή και δημιουργική φάση και σ’ αυτό ευθύνεται ότι κάνω πράγματα που μ’ αρέσουν και με γεμίζουν πολύ. Εξακολουθώ να κάνω θέατρο σταθερά, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί ό,τι και να κάνω γύρω γύρω, η βασική μου δουλειά πάντα θεωρούσα ότι είναι το θέατρο», ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Δεν έχει περάσει σεζόν που δεν κάνω θέατρο. Δεν μπορώ να μην κάνω θέατρο. Μπορεί να κάνω εφτακόσια πράγματα, αλλά αν δεν κάνω θέατρο αισθάνομαι ότι δε δουλεύω. Έχει τύχει να κάνω ακόμα και αν η πρόταση δε με ενθουσιάζει. Για να κινείται η μηχανή η εσωτερική μου. Αισθάνομαι ότι αν σταματήσω, αυτό θα με πάρει από κάτω. Και δεν θέλω να με πάρει από κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου το ‘χε πει η Κάτια Δανδουλάκη αυτό. Μου είχε πει, δε θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί την Κάτια την αγαπάω, τη λατρεύω, τη θαυμάζω απεριόριστα. “Αργυράκο μου, η μηχανή, να μην ξεχάσεις ποτέ ότι πρέπει συνέχεια να κινείται”. Η μηχανή πρέπει να κινείται, όπως το μεταφράζει ο καθένας αυτό. Είτε το μια δουλειά φέρνει την άλλη, που είναι μεγάλη αλήθεια, είτε η ενεργοποίηση που παθαίνεις η εσωτερική, που είσαι συνέχεια σε μια εγρήγορση, για να νιώθεις δημιουργικός και χρήσιμος».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και στις μακροχρόνιες σχέσεις, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε μια κομβική περίοδο.

«Με ρωτάς σε μια πολύ κομβική φάση της ζωής μου τώρα. Κοίταξε, δεν έχω ευτυχήσει να έχω φτάσει σε τέτοιου είδους δίλημμα. Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου. Μεγάλη μία έχω κάνει. Τύπου εφτά, οχτώ χρόνια. Δεν με έχει αξιώσει ο Θεός μέχρι τώρα να είμαι σε μια σχέση είκοσι χρόνια για να σου πω πώς αντιμετωπίζεται αυτό», εξομολογήθηκε.

Ακόμα, ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε και στο παράδειγμα των γονιών του, οι οποίοι παρέμειναν αγαπημένοι μέχρι το τέλος της ζωής τους.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με γονείς που ήταν πολλά χρόνια μαζί και μέχρι το τέλος ήταν πολύ αγαπημένοι και πολύ ευτυχισμένοι. Και μεγάλος κατάλαβα, φέρνοντας μνήμες στο μυαλό μου, πράγματα που δεν καταλάβαινα μικρότερος, το τι δουλειά κάναν αυτοί οι άνθρωποι. Πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουν κιόλας. Πέντε παιδιά. Αφιέρωσαν τη ζωή τους σ’ αυτό. Μανάβης ο μπαμπάς, οικιακά η μαμά. Οι θυσίες που έκαναν. Πολλές φορές που έβαζαν τον εαυτό τους πίσω για τα παιδιά τους. Και μετά έβρισκαν τον τρόπο και τον χρόνο να αναπληρώσουν αυτό το πίσω και να το κερδίσουν στη σχέση τους», συνέχισε.

«Εμείς δεν ήμασταν μια οικογένεια που ποτέ κάναμε διακοπές το καλοκαίρι. Γιατί το μανάβικο ήταν πάντα ανοιχτό. Και στο μανάβικο πάντα πηγαίναμε όλοι να βοηθάμε. Θυμάμαι μία χρονιά, που δε θυμάμαι άλλη, ο μπαμπάς αποφάσισε ότι θα φύγει δεκαπέντε μέρες με τη μαμά να πάνε διακοπές. Και γύρισαν όλη την Ελλάδα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω ότι εκείνη η περίοδος ήταν μια περίοδος που ο μπαμπάς θεώρησε ότι πρέπει να αφιερώσει χρόνο με τη μαμά», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY