Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Χειρουργήθηκα, γιατί ήταν συντριπτικό το κάταγμα, έχω επτά βίδες στο χέρι

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η περιπέτεια υγείας που έφερε την Μαρία Ηλιάκη στο νοσοκομείο
Η περιπέτεια υγείας που έφερε την Μαρία Ηλιάκη στο νοσοκομείο © NDP Photo Agency

Τι είπε η Μαρία Ηλιάκη για το συντριπτικό κάταγμα που υπέστη στο χέρι της

Μια πρόσφατη ατυχία στην προπόνησή της οδήγησε τη Μαρία Ηλιάκη στο χειρουργείο, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο χέρι, το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα με χειρουργική επέμβαση και την τοποθέτηση επτά βιδών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast\@Star», η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε: «Έγιναν όλα μέσα στην ίδια ημέρα, χειρουργήθηκα, γιατί ήταν συντριπτικό το κάταγμα, έχω επτά βίδες. Ήταν σοβαρό. Ξεκουράστηκα αναγκαστικά». Η περιπέτεια αυτή την ανάγκασε να αποσυρθεί προσωρινά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία της.

Όσον αφορά την πορεία της ανάρρωσης, η ίδια ανέφερε: «Εντάξει καλύτερα είμαι, μετράω αντίστροφα να περάσουν οι τρεις εβδομάδες και να το βγάλω. Έπεσα, έτρεχα, έκανα προπόνηση τρομάρα μου και έπεσα. Η κακιά η ώρα. Δεν με πονάει, εκείνη την ώρα με πόνεσε».

Παράλληλα, μίλησε για τη στήριξη που έχει λάβει από την οικογένειά της, τονίζοντας: «Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συγγενείς όσο μπορούν συνδράμουν, ο σύζυγός μου, ήρωας». Αναφερόμενη τέλος στα επαγγελματικά της πλάνα, σχολίασε με χιούμορ: «Δεν έχω κάτι τηλεοπτικά, με δουλεύεις; Αλλιώς είχα στο μυαλό μου τον Μάιο, αλλιώς μου ήρθε. Όχι, δεν έχω κάτι τηλεοπτικό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY