- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μαρίνα Σάττι: Είναι μορφή βίας - Το περιστατικό με ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο
Η τραγουδίστρια κάνει λόγο για «βάρβαρη παραβίαση προσωπικού χώρου»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε στο Instagram για το «κυνηγητό» ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο
Η Μαρίνα Σάττι μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την ανέμεναν το απόγευμα του Σαββάτου (10.5) στο αεροδρόμιο προκειμένου να εξασφαλίσουν δηλώσεις της για την Eurovision 2025. Η τραγουδίστρια και περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό σημειώνει ότι δέχθηκε μία μορφή βίας από τους ρεπόρτερς.
«Είμαι πολύ ταραγμένη αλλά προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, γιατί δεν θέλω να φύγει η προσοχή από το μήνυμα που θέλω να μοιραστώ», έγραψε αρχικά σε Story στο Instagram η Μαρίνα Σάττι και συνέχισε: «Έφτασα στο αεροδρόμιο μόνη μου, φορτωμένη με αποσκευές και με το άγχος του ταξιδιού. Από το πουθενά, βρέθηκαν να με κυνηγούν, ούτε ξέρω πόσοι άνθρωποι, με κάμερες και μικρόφωνα, οι οποίοι έτρεχαν όλοι ταυτόχρονα προς το μέρος μου, φωνάζοντας το όνομα μου και φωνάζοντας προς το μέρος μου κάθε είδους ερώτηση. Ερωτήσεις προσωπικές, αδιάκριτες, που δεν αποσκοπούσαν σε μια απάντηση αλλά σε έναν τίτλο με ξεκάθαρη διάθεση να ακολουθήσει αυτό που όλοι γνωρίζουμε».
Η Μαρίνα Σάττι προσθέτει ότι «είναι εύκολο κάποιος που το βλέπει όλο αυτό "απ’ έξω" να υποτιμήσει την επίπτωση που μπορεί να έχει σε έναν άνθρωπο. Είναι μορφή βίας. Είναι μια βάρβαρη παραβίαση του προσωπικού χώρου. Δεν είναι η "ρουτίνα" της δημόσιας ζωής. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις. Ούτε μπορεί και να γίνει ποτέ κάποια σοβαρή συζήτηση με αυτόν τον τρόπο. Γιατί λοιπόν γίνεται; Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Είναι τιμή μου που υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτά που δημιουργούμε με τους συνεργάτες μου. Δεν θα είχα ποτέ κανένα πρόβλημα να συζητήσω και να απαντήσω σε ερωτήσεις, σε ένα πλαίσιο ηρεμίας και σεβασμού».
«Συγνώμη, αλλά αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ αγχωτικό. Πάρα πολύ αγχωτικό να τρέχουν κατά πάνω σου και να σε περιτριγυρίζουν 7 άτομα όταν είσαι μόνος σου. Με σηκωμένες κάμερες που γράφουν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μόνο πανικός μπορεί να σε πιάσει. Ποιος να σου απαντήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες και σε τι;», κατέληξε η τραγουδίστρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.