- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ
Μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε η ρεπόρτερ
Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ»
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το Δάσος» αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν μία απρόσμενη απάντηση σε ερώτηση περί ονείρων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω ότι έχω βρεθεί σε μια από τις πιο όμορφες συνεργασίες αυτή τη σεζόν, στο «Δάσος» του Ντέιβιντ Μάμετ. Έχω περάσει πραγματικά πάρα πολύ ωραία και γενικώς έχω να θυμάμαι μόνο καλές συνεργασίες. Αν δεν περνούσα καλά, θα αποχωρούσα από μια δουλειά» .
«Δεν υπάρχει θέατρο χωρίς ζωή και δεν υπάρχει και τηλεόραση χωρίς θέατρο. Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση αν δεν έχω μια επαφή με το θέατρο, δηλαδή με τροφοδοτεί το θέατρο για να κάνω σωστά τηλεόραση και κινηματογράφο. Είναι σαν να «βγαίνω» από την πρίζα».
«Το μεγαλύτερο σας όνειρο ποιο είναι;» ρώτησε, εν συνεχεία, η ρεπόρτερ για να αντιδράσει απρόσμενα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και να δηλώσει τα εξής. «Αυτό δεν είναι συνέντευξη! Αυτό είναι βιογραφικό σημείωμα! Δηλαδή πραγματικά… Ορίστε; Να σε παντρευτώ».
Δείτε το βίντεο:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε τέτοιες καταστάσεις να μας αποτρέψουν από το να προσφέρουμε»
Η ηθποιός κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής
«Είπαμε στον Δημήτρη Πιατά αν αισθάνεται περίεργα να μην παίξουμε»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η υπόσχεση στους θαυμαστές της
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες
Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας
Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τη μητέρα του που προκάλεσε αίσθηση
«Παράλληλα με τον χωρισμό, μια πολύ δική μου φίλη βρισκόταν σε κώμα πολύ καιρό»
«Ο Στέφανος είναι σαν μέντορας στη ζωή μας»
«Της λέω "Συγγνώμη που ήρθα χθες και σε κοιτούσα έτσι"»
«Εύχομαι οι άνθρωποι να μπορούν να αγαπάνε τη ζωή και να μπορούν ν’ αγαπούν τους ανθρώπους»
«Η ευγένεια και το καλό γούστο έχουν ταβάνι. Η χυδαιότητα δεν έχει πάτο»
«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν κακοποιήσεις - Πολλοί γνωρίζουν ότι αν μιλήσουν δε θα ξαναβρούν δουλειά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι είπε στον «αέρα» της εκπομπής του
Όσα αποκάλυψε για την υγεία του γιου του 14 μήνες μετά το βαρύ εγκεφαλικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.