Πολιτικη & Οικονομια

Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας

«Ο χρόνος δεν είναι πια με το μέρος μας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99774-199393.jpg

Το πρωί της Κυριακής, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας και η συμφωνία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών», ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν πιστεύω ότι ο κ.Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα».

«Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών. Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή. Στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY