Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Σταύρου Θεοδωράκη με τον Σλοβάκο Πρέσβη

Το κοινό μήνυμα για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99744-199330.jpg

«Τα καλά νέα για την Ελλάδα είναι καλά νέα για την Ευρώπη», δήλωσαν Σταύρος Θεοδωράκης και Peter Michalko, σε συνάντηση που είχε το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής του Ποταμιού με τον Σλοβάκο Πρέσβη στην Ελλάδα.

«Περιμένουμε να ακούσουμε καλά νέα από την Ελλάδα», ανέφερε ο Peter Michalko, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα που έχει για τη χώρα του το μέλλον του κοινού νομίσματος, καθώς έχει ωφελήσει σημαντικά την οικονομία της Σλοβακίας. Οι δύο άντρες συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρώπη, τις διμερείς σχέσεις και τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών.

Το Σταύρο Θεοδωράκη πλαισίωσαν ο Πέτρος Τσαρούχης, Συντονιστής του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ποταμιού και ο Γιώργος Σκέμπερης, Διπλωματικός Σύμβουλος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY