Πολιτικη & Οικονομια

Η Ελλάδα έστειλε νέα πρόταση 3 σελίδων στους δανειστές

Τι αποκαλύπτουν Reuters και AFP

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99313-198561.jpg

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει νέα πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση η οποία είναι προς αξιολόγηση, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο. Παράλληλα την ίδια πληροφορία για νέα πρόταση 3 σελίδων μεταδίδει και το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Η Ελλάδα έχει υποβάλει στους διεθνείς πιστωτές της αντιπρόταση για μεταρρυθμίσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα επιτρέψει την επανάληψη της χρηματοδότησης της χώρας, δήλωσε σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Την αντιπρόταση μελετούν οι δανειστές της χώρας, δήλωσε η ίδια πηγή στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία για το περιεχόμενό της. Το Reuters αναφέρει ότι η πρόταση αυτή έχει σκοπό να γεφυρώσει τις διαφορές Αθήνας-Θεσμών σε ΦΠΑ και συντάξεις.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY