Πολιτικη & Οικονομια

Ραχήλ: «Δεν ψηφίζω ΟΛΠ, αυξήσεις ΦΠΑ, ξεπουλήματα»

Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι για τη χώρα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99107-198268.JPG

Δεν ψηφίζω «ΟΛΠ, αυξήσεις, ξεπουλήματα», ούτε η χώρα δέχεται τελεσίγραφα γιατί έχει κι άλλους δρόμους, είπε σήμερα Παρασκευή η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραχήλ Μακρή στο «Βήμα FM».

Άλλα σημεία της συνέντευξης:

• Η πρόταση της κυβέρνησης δεν είναι «η καλύτερη που μπορούσε να προταθεί, αλλά είναι μία συμφωνία που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που προσπαθούσαν να μας περάσουν».

• «Καμιά αύξηση του ΦΠΑ δεν θα αποδώσει και θεωρώ ότι πρέπει αντίθετα να μειωθεί, και ειδικά στα τρόφιμα ή σε κάποιες περιοχές, όπως στα νησιά που είναι κοντά στην Τουρκία ή στα βόρεια σύνορα της χώρας».

• «Αν οι ξένοι θέλουν να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν μαζί μας τη διαγραφή του χρέους, καλώς. Αν δε θέλουν, η χώρα θα προχωρήσει και υπάρχουν και άλλοι δρόμοι».

• «Τελεσίγραφα και νομοθετήσεις με υποδείξεις, δεν περνάνε. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, πρέπει να αποταθούμε στο λαό και να αποφασίσει πώς θέλουν να συνεχίσουμε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη διακυβέρνηση της χώρας με εντολή να προχωρήσει συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι και το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY