- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αιχμές Μητσοτάκη για Σαμαρά: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη γέφυρα Χαλκίδας πριν πέσει όπως έπεσε
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Αιχμή Μητσοτάκη για Σαμαρά από την Εύβοια: Η ατάκα για το πώς έπεσε η κυβέρνηση της ΝΔ το 1993
Σαφείς αιχμή για τον Αντώνη Σαμαρά και την πτώση της κυβέρνησης του 1993 άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές – Ήλια στην Εύβοια.
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι θυμάται τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να εγκαινιάζει τη γέφυρα της Χαλκίδας το καλοκαίρι του 1993, λίγο πριν από την πτώση της κυβέρνησής του.
«Είναι για μένα μεγάλη τιμή που μπορώ να συνδέω το όνομά μου με σημαντικά έργα υποδομής της Εύβοιας, γιατί θυμάμαι πολύ καλά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το καλοκαίρι του 1993, λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση, έτσι όπως έπεσε, να εγκαινιάζει τη γέφυρα της Χαλκίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας, εξέφρασε την ικανοποίησή του που, όπως είπε, και η δική του θητεία συνδέεται με έργα που η Εύβοια ανέμενε επί δεκαετίες.
«Χαίρομαι που κι εγώ, με τη σειρά μου, μπορώ να συνδέσω το δικό μου όνομα με σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία οφείλαμε στην Εύβοια εδώ και δεκαετίες και τα οποία επιτέλους υλοποιούνται», σημείωσε.
Εκλογές την άνοιξη του 2027
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Μιλώντας με πολίτες στους Ωρεούς είπε πως «Σας θέλω έτοιμους, στις επάλξεις, για τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Εμείς δεν σταματάμε και δεν περιμένουμε όπως κάποιοι άλλοι την προεκλογική περίοδο για να βρεθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Είμαστε παρόντες, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Ευχαριστώ για τον αγώνα που θα δώσετε για τρίτη αυτοδύναμη θητεία της ΝΔ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
158.009 άτομα έλαβα το voucher - Πόσοι έμειναν εκτός
Το γαλλικό περιοδικό σκιαγραφεί την πολιτική και προσωπική διαδρομή του
Αυξημένες ενισχύσεις και διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Tον Ιούλιο του 2027 οι επόμενες εκλογές, σύμφωνα με τον R&I
«Από αύριο θα αρχίσουν να τρέχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», δήλωσε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Από το 2019 έως το 2025 η Ελλάδα έχει προχωρήσει σε πρόωρες αποπληρωμές δανείων, ύψους περίπου 36 δισ. ευρώ
Το πρόγραμμα «Δημιουργική Ελλάδα 2026» ενισχύει καλλιτέχνες και πολιτιστικούς φορείς
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών το 2028
Λέξεις, διαπιστώσεις και μια πραγματικότητα που επιμένει να είναι πιο σύνθετη
H ανάρτηση του υπουργού Υγείας που τον εμφάνιζαν να έχει φωτογραφηθεί με την εισαγγελέα Μαρία-Ελένη Νικολού - Τι αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes
Η ανακοίνωση της Άγκυρας και η απάντηση του ΥΠΕΞ
Σε ποια ελληνικά νησιά βρίσκονται κοντά
Τι αναφέρει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Πώς διαμορφώνονται τα ποσά
«Να μάθουμε να αναγνωρίζουμε συλλογικά και την καταστροφή που δεν ζήσαμε διότι το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά»
Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του
Και επέμενε σε επιλογές που θεωρούσε σημαντικές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.