- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μητσοτάκης απάντησε σε ερώτηση πολιτών για το πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα
Το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Βόρεια Εύβοια
Εκλογές στην Ελλάδα την άνοιξη 2027 επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βόρεια Εύβοια, καλώντας τους πολίτες να δώσουν μια τρίτη αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ
Η Ελλάδα θα πάει σε εθνικές εκλογές την άνοιξη του 2027, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία που είχε με πολίτες στη Βόρεια Εύβοια.
Όπως ξεκαθάρισε, η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της και θα κριθεί από τα έργα της. Πρόκειται για μία ακόμη δήλωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έρχεται την ώρα που «φουντώνουν» τα σενάρια για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.
«Σας θέλω έτοιμους στις επάλξεις για τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Εμείς δεν σταματάμε και δεν περιμένουμε όπως κάποιοι άλλοι την προεκλογική περίοδο για να βρεθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, είμαστε παρόντες, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Ευχαριστώ για τον αγώνα που θα δώσετε για τρίτη αυτοδύναμη θητεία της ΝΔ» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με κατοίκους στον οικισμό Ωρεοί.
Και πρόσθεσε: «Πέντε χρόνια μετά τη μεγάλη φωτιά, οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται. Εμείς μιλάμε με τα έργα μας και όχι με λόγια. Η Βόρεια Εύβοια έχει ανακάμψει, περισσότερος τουρισμός και ανάπτυξη, μικρότερη ανεργία, μεγαλύτερα εισοδήματα».
Η επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και το μήνυμα Μητσοτάκη
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για να εγκαινιάσει την πρώτη μονάδα τεχνητού νεφρού σε κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
«Tο ΕΣΥ αλλάζει, οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης επενδύονται προς όφελος της συνολικής του αναβάθμισης - στο τέλος αυτής της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας που είχε η χώρα» σημείωσε.
Και κατέληξε, υπογραμμίζοντας: «Πέντε χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια, ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η κυβέρνηση έσκυψε πάνω στα προβλήματα που άφησε πίσω της η πυρκαγιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται καθημερινά στο όνομα μιας σκληρής αντιπολιτευτικής ρητορικής η οποία πρεσβεύει την αλήθεια.
Πότε πληρώνεται και πώς υπολογίζεται
Με 17 βουλευτές μένει η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Κάθε τι που φέρνει μια αλλαγή, φέρνει μαζί μέσα του τη δύναμη της ελπίδας» δηλώνει ο βουλευτής
Το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Βόρεια Εύβοια
«Η λάμψη, το ταλέντο και η μοναδική παρουσία της θα μείνουν για πάντα ζωντανά μέσα απο τις ταινίες της» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων
Η συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού
«Ηθοποιός που συνδύαζε φυσικό κάλλος και μια σπάνια γοητεία, με πηγαίο ταλέντο, έπλασε ρόλους διαχρονικούς, που θα εξακολουθούν να μας χαρίζουν συγκίνηση και χαρά»
Η ημέρα και η ώρα που μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Γιατί οι οδηγοί δεν θα δουν ολόκληρη την έκπτωση των 10 λεπτών στη βενζίνη
Μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμέρου
«Ο ιστορικός κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κλείσει» απαντά στην ΕΛΑΣ
«Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Τέταρτο κόμμα πλέον στη Βουλή
Η ανακοίνωση του βουλευτή Αργολίδας
Οι συνολικές αφίξεις μειώθηκαν από περίπου 890.000 το 2015 σε 48.000 το 2025, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρουσίασε στοιχεία για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών και άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Παπαστεργιάδη κάθε επιτυχία στο έργο και στις δράσεις της κοινότητας
Eπίσκεψη στο αμαξοστάσιο πλατείας Αττικής της Ο.ΣΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.