- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνω κάτω η Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Βουλευτής της ΝΔ ξέσπασε σε κλάματα
Παραπέμπεται στον Πρόεδρο της Βουλής
Σκηνές έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Βουλευτής της ΝΔ ξέσπασε σε κλάματ
Σκηνές μεγάλης έντασης εκτυλίχθηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατά τη συζήτηση αναφορών για τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με το επεισόδιο να κορυφώνεται όταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε σε κλάματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ύψωσε τους τόνους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, με τις φωνές της να ακούγονται έξω από την αίθουσα. «Σταματήστε αυτό το μπούλινγκ!», φέρεται να φώναξε προς το προεδρείο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθύνθηκε και στις γυναίκες βουλευτές της ΝΔ, λέγοντας πως «αντί να ορθώσουν ανάστημα, τα ανέχονται όλα αυτά», ενώ φέρεται να είπε στην Ιωάννα Λυτρίβη ότι έχει «σύγκρουση συμφερόντων» επειδή είναι φίλη της Μαρίας Συρεγγέλα.
Μετά την αντιπαράθεση, η βουλευτής της ΝΔ Ιωάννα Λυτρίβη ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Η ένταση συνεχίστηκε και με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γιώργο Γεωργαντά, ο οποίος απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Κανένας δεν τρομοκρατείται, κυρία πρόεδρε. Κανένας! Μιλάω όπως μου μιλάνε».
Η Επιτροπή Δεοντολογίας, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, εισηγήθηκε τελικά την απόδοση μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραπέμποντας την υπόθεση στον πρόεδρο της Βουλής για τις περαιτέρω ενέργειες.
Η ίδια έκανε λόγο για «αντισυνταγματική και πρωτοφανή διαδικασία», υποστηρίζοντας ότι η απόφαση αποτελεί πολιτική δίωξη εις βάρος της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχόλιο με αφορμή τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου
«Το πρόβλημα της χώρας και της πολιτικής τοξικότητας την οποία ζούμε δεν είναι ο Άδωνις, αλλά ο αδωνισμός»
«Έχω κουραστεί να λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας»
Παραπέμπεται στον Πρόεδρο της Βουλής
Κατά της αναβολής Πολάκης και Παππάς
Πώς διαμορφώνται τα ποσοστά των κομμάτων
Εννέα στους δέκα θεωρούν την ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα
Τι αναφέρει για ΕΛΑΣ και Αλέξη Τσίπρα
Είχε προηγηθεί σύσκεψη στην Κουμουνδούρου
«Αφήστε εμάς που «το πονάμε ακόμα το μαγαζί» να αποφασίσουμε για την τύχη μας»
Μετά την 18μηνη εφαρμογή του Δικαστικού Χάρτη
Η σημαντικότερη αιτία αγοράς είναι η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου
Στο συνέδριο του ECONOMIST ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια φιλική συζήτηση με τους συντηρητές
Πού ακριβώς βρίσκεται η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στους θεσμούς, μετά από μια δεκαετία μνημονίων;
Στο συνέδριο του ECONOMIST η βουλεύτρια της ΝΔ μαζί με τον Αμπντουλάχ Γκιούλ και τον Σαρλ Μισέλ
«Κάποιοι καλλιεργούν τον μύθο ότι η Τουρκία πάντα κερδίζει και η Ελλάδα πάντα χάνει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Δεν υπάρχει απόφαση Τραμπ για τα F-35»
Μειώσεις 5% σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα
Γιατί η βουλεύτρια του ΚΚΕ παρομοίασε την ΕΛΑΣ με ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.