- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μαρινάκης: Κανονικά υποψήφιοι με τη ΝΔ οι βουλευτές παρά την άρση ασυλίας τους
Τι είπε για τις δηλώσεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή περί στοχοποίησης
Ο Παύλος Μαρινάκης για το αν θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές οι βουλευτές για τους οποίους έγινε άρση ασυλίας
Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το ζήτημα της άρσης ασυλίας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το πόσο επηρεάζει την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μπει σε λογικές τοξικής αντιπαράθεσης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι πρόκειται για ανθρώπους που υπερασπίζονται θεσμικά τον εαυτό τους και έχουν δικαίωμα να κριθούν. «Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι θα συμμετέχουν κανονικά στα ψηφοδέλτια».
Σχετικά με την τοποθέτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή περί στοχοποίησής του, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι η στοχοποίηση που δέχεται σχετίζεται με το επώνυμό του και ότι κάποιοι έγιναν γνωστοί πολιτικά πάνω σε ένα τραγικό ατύχημα. Ανέφερε δε ότι η ομιλία του πρώην υπουργού έγινε στο πλαίσιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ γίνεται μια προσπάθεια σύνδεσής της με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Ο Παύλος Μαρινάκης διευκρίνισε ότι κανείς δεν αρνείται όσα συνέβησαν στο δυστύχημα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε και θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη. «Μετά την άρση της ασυλίας θεσμικά δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω τις δηλώσεις του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.