- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βολές μεταξύ Κασσελάκη-Πολάκη: «Ζήτησες αναβολή, το βάζεις στα πόδια» - «Είσαι απελπισμένος και απατεώνας»
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
Βολές μεταξύ Κασσελάκη-Πολάκη: «Ζήτησες αναβολή, το βάζεις στα πόδια» - «Είσαι απελπισμένος και απατεώνας»
Σκληρή διαδικτυακή αντιπαράθεση με έντονους χαρακτηρισμούς ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο πολιτικών, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.
Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αναβολή της αυριανής δίκης, προκαλώντας την έκρηξη του δεύτερου.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «ο Παύλος Πολάκης μόλις ζήτησε αναβολή για το αυριανό δικαστήριο. Εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να αποδείξει ότι είμαι «απατεώνας». Κρίμα όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας να το βάζει στα πόδια».
Ο Παύλος Πολάκης μόλις ζήτησε αναβολή για το αυριανό δικαστήριο. Εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να αποδείξει ότι είμαι «απατεώνας».
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 21, 2026
Κρίμα όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας να το βάζει στα πόδια.
H απάντηση του Παύλου Πολάκη
Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων απατεώνα.
«Το πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είσαι, φαίνεται από το γεγονός πως ο δικηγόρος μου ο Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από τον δικό σου δικηγόρο τον κύριο Πελέκη αναβολή, επειδή έχει άλλο δικαστήριο, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ και τώρα βγαίνεις εσύ και κάνεις αυτήν την ανάρτηση!!! Εγώ εκεί θα ήμουν, αν και επειδή ειναι αστικό δεν θα μπορούσα να μιλήσω! Θα μιλούσαν όμως οι μάρτυρες για το αληθές του χαρακτηρισμού! Είσαι απελπισμένος και φαίνεται!!! Αυτή ειναι η μοίρα αυτών που έχουν ήδη καταδίκη για το ψεύτικο πόθεν έσχες, αυτών που κρύβουν τις οφσόρ στα Μάρσαλ και αυτών που αρχίζουν να μην ανιχνεύνται στις δημοσκοπήσεις!!! Εντάξει απατεωνίσκο;;;;» απάντησε ο Παύλος Πολάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H επιστρολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη
Η ανάρτηση με κοινή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα
Για την αναπαραγωγή και διατροφή φυσικά, του ελληνικού πολιτικού οικοσυστήματος
Στο τραπέζι παροχές έως 2 δισ. ευρώ
«Δεν δολοφονείτε εμάς, αυτά δολοφονείτε»
«Υπάρχουν στελέχη του κόμματος του κυρίου Τσίπρα που είπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τοξικός» σημείωσε ο βουλευτής
Τα κριτήρια για άγαμους και έγγαμους
«Υπερέβαλαν και χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή» - Τι είπε για τους συλληφθέντες της επίθεσης στη Μarfin
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Η υφυπουργός περιέγραψε την επίθεση στο σπίτι και το πολιτικό της γραφείο
«Η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου σηματοδοτεί την επιλογή της ΕΛΑΣ για ένα νέο μοντέλο πολιτικής συμμετοχής»
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
Ανάμεσα στην οικονομική πίεση και στη διατήρηση της ψυχικής υγείας, οι Έλληνες συνεχίζουν να ταξιδεύουν
Κατά τη λειτουργία τέθηκε σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου
Επίθεση στο πολιτικό γραφείο και στην κατοικία της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου
Η ώρα που μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Ο Θεός μου έκανε δώρο και μου έστειλε μια προειδοποίηση»
Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με λόγια και ωραίες φωτογραφίες
«Η Σέβη έχει μάθει σε όλη της τη ζωή να μην φοβάται και δίνει το παράδειγμα για όλους μας»
Η πρώτη αντίδραση της υφυπουργού για τα απειλητικά συνθήματα στο πολιτικό της γραφείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.