- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»
Με μια ιδιαίτερα σκληρή τοποθέτηση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος συγγενών θυμάτων, απάντησε στις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, σχετικά με με την πρώτη ημέρα της δίκης για τα Τέμπη στο συγκρότημα «Γαιόπολις».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον υπουργό ότι προσπαθεί να ωραιοποιήσει μια αδιανόητη πραγματικότητα.
«Δεν υπήρχαν έδρανα, αλλά κάποιες τάβλες χωρίς μικρόφωνα. Κάθισαν 52 δικηγόροι και έμειναν όρθιοι 150», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι για το κοινό υπήρχαν μόλις 108 καθίσματα.
Η ίδια κατήγγειλε ότι ο χώρος δεν διέθετε ούτε παράθυρα ούτε πυροσβεστήρες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν λιποθυμίες και κρίσεις πανικού.
«Μια κοπέλα είπε κάτι συγκλονιστικό: ότι στο τρένο είχε παράθυρα, τα έσπασα και βγήκα. Εδώ δεν έχει παράθυρα, από πού θα βγω αν χρειαστεί;», μετέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, περιγράφοντας την αίθουσα ως «συνθήκες στάβλου» που αναβίωσαν τον εγκλωβισμό των επιζώντων στο μοιραίο τρένο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον πρωθυπουργό να παραιτηθούν, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια «μπαζώματος» της αλήθειας. «Αν ο κύριος Μητσοτάκης είχε βάλει υπουργό τον βαρόνο Μινχάουζεν ή τον Πινόκιο, θα ήταν σε καλύτερη θέση. Παρακολουθώ από το πρωί τις ψευτιές, του ψευταρά υπουργού Δικαιοσύνης Φλωρίδη. Τι ψέματα είπε για να δικαιολογήσει το χθεσινό αδιανόητο φιάσκο», δήλωσε μεταξύ άλλων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Με βάση ποια κριτήρια αξιολογείται η αίτηση στην πλατφόρμα
«Φωτιά» οι τιμές στα βενζινάδικα
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στη διαμόρφωση της αίθουσας του δικαστηρίου στη Λάρισα
Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας, επηρεάζοντας και το Δώρο Πάσχα ΔΥΠΑ
Τι πρέπει να αφαιρούμε από τους υπαίθριους χώρους
Βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε, αν δεν το πληρωθείτε
Ποιοι δικαιούχοι μπορούν να πάρουν έως 1.200 ευρώ
Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκαν το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Τι σημαίνει τελικά αξιοπρέπεια σε αυτό τον τόπο;
Ποιοι κερδίζουν 10 ευρώ μπόνους
«Κατέρρευσε ένα σκηνικό εντυπώσεων», δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά την εισαγγελική απόφαση
Πότε καταβάλλονται οι επικουρικές
Ποιες είναι οι 3 βασικές προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η αίτηση
Προβλέψεις για διαφάνεια και αυστηροποίηση ποινών
Ο διάλογος στη Βουλή για τα Τέμπη
Με αφορμή τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα
Πώς και πόσο ωφελούνται 3 στους 4 ιδιοκτήτες ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.