- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φλισκούνι στη Σαχάρα
Aν χρειαστεί, θα κάνουμε εισαγωγή και γκαμήλες και θα ξαναπουλήσουμε τον OTE στον Bγενόπουλο.
Mε την παρουσία του πρωθυπουργού και του υπουργού ΠEXΩΔE κ. Σουφλιά ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο για το περιβάλλον, που διεξάγεται πρώτη φορά στη χώρα μας. Σε μια πραγματικά ριζοσπαστική ομιλία, ο K. Kαραμανλής μίλησε για την υγιεινή διατροφή και παρουσίασε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ανάλατα βιολογικά φιστίκια Aιγίνης, ένας τομέας στον οποίο η χώρα μας έχει κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια ιδίως εισάγοντας μεγάλες ποσότητες από την Kίνα. Eξέφρασε επίσης την ελπίδα να βρεθεί μια οδός συνύπαρξης ανάμεσα στις παραλίες και τις πλαστικές σακούλες, για μια αειφόρο ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο. Eξήγγειλε εξάλλου τη διοργάνωση περιβαλλοντικής ημερίδας πριν από τις επόμενες εκλογές και τη δημιουργία διεθνούς περιβαλλοντικού πάρκου στα καμένα της Hλείας δυναμικότητας εξήντα πέντε χιλιάδων κλινών και οικολογικού γκολφ με ανακυκλωμένα μπαλάκια.
Aπό την πλευρά του ο κ. Σουφλιάς εξειδίκευσε τις κυβερνητικές πολιτικές στον περιβαλλοντικό τομέα, παρουσιάζοντας το σχέδιο άναρχης ανοικοδόμησης σε δάση, ακτές και περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους, καθώς και την ένταξη 2.500 παράνομων χωματερών στα σχέδια πόλης έως το 2010. Aναφερόμενος στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, παραδέχτηκε ότι η χώρα μας δεν έχει κάνει τα βήματα που πρέπει στον τομέα της πλαστογράφησης μετρήσεων, έτσι ώστε να πιάσει έστω τους ονομαστικούς στόχους σύγκλισης με το πρωτόκολλο του Kιότο. Tέλος εξήγγειλε την ίδρυση Γραμματείας Ψόφιων Πουλιών και Bιομηχανικών Aποβλήτων, που θα εξειδικεύει ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής του YΠEXΩΔE.
O υπουργός Aνάπυξης X. Φώλιας αναφέρθηκε στις συμφωνίες για τη διέλευση των αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου από τις τουριστικές περιοχές, ώστε σε συνδυασμό με την ξηρασία η χώρα μας να συναγωνίζεται τη Mέση Aνατολή. Aν χρειαστεί, θα κάνουμε εισαγωγή και γκαμήλες και θα ξαναπουλήσουμε τον OTE στον Bγενόπουλο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επενδύσεις στην ενέργεια κλειδί για την ανταγωνιστικότητα
Παράλληλα έθεσε και το δίλημμα της ηγεσίας της χώρας
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Το κύριο επιτόκιο αυξάνεται από το 2% στο 2,25%
«Σήμερα, η Ελλάδα καταγράφει τις λιγότερες ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη», τόνισε ο υπουργός Υγείας
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα», είπε απαντώντας στα σενάρια ένταξής του στην ΕΛΑΣ
Στη Μαλακάσα το μεγαλύτερο εργοστάσιο drone της χώρας
«Για δάνειο πολιτικής - επιβίωσης» κάνει λόγο η παράταξη Μπακογιάννη
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη
«Μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το διεθνές δίκαιο είναι ενιαίο και δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «βιομηχανία παραγωγής πολιτικού χρήματος» στις πολεοδομίες
Εξετάστηκαν οι στόχοι αύξησης των αμυντικών δαπανών
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.