- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σήμερα στην εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο «Φραπές» - Τι θα καταθέσει
Ο Γιώργος Ξυλούρης ενημέρωσε ότι αυτή τη φορά θα παραστεί
Σήμερα στην εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο «Φραπές» - Τι θα καταθέσει
Το κατώφλι της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ πρόκειται να διαβεί στις 10 το πρωί ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός από τη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στη Βουλή και ως «Φραπές».
Ο κ. Ξυλούρης εξαρχής βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς ελέγχεται για παρατυπίες, αλλά και πιθανή νομιμοποίηση εσόδων που προέρχονται από παράνομες επιδοτήσεις, ενώ ελέγχεται και από τις εισαγγελικές Αρχές τόσο για καταθέσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ όσο και για πολυτελή οχήματα που είχε στην κατοχή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγροτοσυνδικαλιστής σε επικοινωνία του με την γραμματεία της επιτροπής δήλωσε πως αυτή την φορά θα παραστεί και δεν θα επιχειρήσει να αποφύγει την εξέταση με γραπτό υπόμνημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.