- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θρασκιά: Το ΠΑΣΟΚ ανοιχτό σε διάλογο ακόμα και με τον Τσίπρα
«Είναι όλοι σύμφωνοι στη Χαριλάου Τρικούπη με τις δηλώσεις της;» ρωτά ο Παύλος Μαρινάκης
Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά για διάλογο ΠΑΣΟΚ - Αλέξη Τσίπρα και η αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη
Η Ράνια Θρασκιά σε δηλώσεις της σήμερα (17.11) στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό για διάλογο με «συνομιλητές ανθρώπους που βρίσκονται στο προοδευτικό κομμάτι. Ακόμα και τον κ. Τσίπρα, είμαστε ανοιχτοί σε αυτόν τον διάλογο».
«Είναι ξεκάθαρο», είπε η Ράνια Θρασκιά, «οποιοσδήποτε κάθεται κάτω από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που είναι προοδευτικό και ακουμπά όλα τα προβλήματα της χώρας, είναι ένας συνομιλητής μας. Αλλά με επικεφαλής το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη».
Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη σε όσα δήλωσε η Ράνια Θρασκιά
«Πριν από λίγη ώρα, η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξή της κατέστησε εν δυνάμει συνομιλητή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Τσίπρα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε:
«Αντίστοιχες δηλώσεις έχουμε ακούσει και από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη, ως συνέχεια της επιλογής της ηγεσίας του κόμματος να συνταχθεί τους προηγούμενους μήνες, σε μία σειρά ζητημάτων, όχι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με κομματίδια που προήλθαν από αυτό τον χώρο, υιοθετώντας κάποιες φορές ακόμα και την ακραία ρητορική τους. Αλήθεια, είναι όλοι στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνοι με αυτές τις δηλώσεις τη στιγμή που στελέχη του στοχοποιήθηκαν από τα "παραϋπουργεία δικαιοσύνης" του κ. Τσίπρα και "κρεμάστηκαν στα μανταλάκια"; Πώς νιώθουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσοι κράτησαν, πριν από 10 χρόνια, μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ, την Ελλάδα στην Ευρώπη, όταν ακούν από «συντρόφους» τους ότι εκείνος που τους κουνούσε τότε το δάχτυλο αποτελεί εν δυνάμει εταίρο τους;», ρωτά ο Παύλος Μαρινάκης.
Πριν από λίγη ώρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξή της κατέστησε εν δυνάμει συνομιλητή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Τσίπρα. pic.twitter.com/gNZTkEQJkK
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) November 17, 2025
Πριν από λίγη ώρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξή της κατέστησε εν δυνάμει συνομιλητή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Τσίπρα. pic.twitter.com/gNZTkEQJkK
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) November 17, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.