- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την προσχώρηση Θρασκιά στο ΠΑΣΟΚ: Εξόχως προβληματική η συμπεριφορά της
«Αρχικά, με την αναιτιολόγητη ανεξαρτητοποίησή της, συνέβαλε στην αλλοίωση της λαϊκής ετυμηγορίας», αναφέρει η Κουμουνδούρου
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την προσχώρηση της Ράνιας Θρασκιά στο ΠΑΣΟΚ - Η αιχμηρή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Η Ράνια Θρασκιά προσχώρησε επίσημα σήμερα (17.2) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ που αποτελείται πλέον από 32 βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει την απόφαση της βουλεύτριας Α' Θεσσαλονίκης, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα της Κουμουνδούρου πριν από λίγους μήνες.
«Η κ. Θρασκιά εξελέγη με τις ψήφους των πολιτών που ψήφισαν τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, αγωνίζονται για τα ιδανικά της Αριστεράς και θέλουν πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Αρχικά, με την αναιτιολόγητη ανεξαρτητοποίησή της, συνέβαλε στην αλλοίωση της λαϊκής ετυμηγορίας στερώντας από το κόμμα που ψήφισε ο λαός, τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τώρα προσχωρεί χωρίς κανένα ιδεολογικό πλαίσιο ή υπόβαθρο σε άλλο κόμμα εξυπηρετώντας ακούσια και τις εσωτερικές του διευθετήσεις»
«Εξόχως προβληματική συμπεριφορά και παράδειγμα προς αποφυγήν και για την ίδια και για τον πολιτικό υποδοχέα της, που έτσι νομιμοποιεί τη για πρώτη φορά απώλεια της θέσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταπολιτευτικά», καταλήγει η Κουμουνδούρου.
Η συνάντηση Ανδρουλάκη - Θρασκιά για τη συμπόρευση
«Η Ράνια Θρασκιά είναι από σήμερα μέλος του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη πού μπορεί να αποτελέσει τον φορέα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μία δύναμη προοδευτική, υπεύθυνη, μία δύναμη χρήσιμη. Στον αγώνα μας, λοιπόν, για πολιτική αλλαγή καλωσορίζω σήμερα τη Ράνια Θρασκιά, μια νέα πολιτικό με πάθος για δουλειά, με πάθος για προσφορά. Ράνια μας τιμά πάρα πολύ η απόφασή σου. Ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, αλλά θα είναι ωραίος και αξιοπρεπής και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, όταν εμφανίστηκαν μαζί ενώπιον των δημοσιογράφων και έδωσαν τα χέρια. «Θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο που έχουμε χαράξει για μία νέα πολιτική αλλαγή. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, για να φύγουμε από τις ανισότητες, για να πάμε σε μία εποχή, όπου θα υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς, θα υπάρχει ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, θα υπάρχει ισχυρό κοινωνικό κράτος. Οι πολίτες αυτό θέλουν και αυτό θα πετύχουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
«Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό σε μία τόσο πολύ δύσκολη εποχή για τη χώρα μας να συστρατευτούμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, αυτές που θα βάλουμε στο επίκεντρο πολιτικές που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή των πολιτών και θα στοχεύουν στην ευημερία των πολιτών» τόνισε η κ. Θρασκιά και συνέχισε: «Πρέπει να κάνουμε ρήξη κυριολεκτικά με όλα όσα στερούν από την καθημερινότητά μας όσα δικαιούμαστε και πλήττουν τη ζωή μας στην κάθε της μέρα. Συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβα από την πρώτη στιγμή που εξελέγην βουλευτής θα συνεχίσω να δουλεύω, διεκδικώντας όσα αξίζει η πόλη μας. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μπει επιτέλους το επίκεντρο πολιτικών πρωτοβουλιών και αποφάσεων. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτόν τον δρόμο να είναι προοδευτικός, να είναι ανοιχτός και να ενώσουμε όλοι εμείς τις δυνάμεις μας για να στοχεύσουμε ακριβώς σε πολιτικές που θα κάνουν θετική διαφορά και θα αγγίξουν με ένα θετικό τρόπο τη ζωή των πολιτών. Σε αυτόν τον δρόμο θα ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου, όλο μου το πάθος και όλη μου τη δύναμη, προκειμένου να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Και αυτό θα γίνει μέσα από το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, πάντα με λογική και ευαισθησία για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει επιτέλους να δημιουργηθεί ο δρόμος για την αλλαγή, για ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες που θα στέκεται δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως η κυβέρνηση Μητσοτάκη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Απίστευτοι ερασιτεχνισμοί από τον άνθρωπο που χειρίζεται διαβαθμισμένες απόρρητες πληροφορίες»
«Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το video clip του τραγουδιστή
«Εγώ τους έλεγα να κάνουν δέκα πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα» λέει για τη ΝΔ
«Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη των Ελλήνων και της πατρίδας» σημειώνει η Πειραιώς
Καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών
Οι βασικές προτεραιότητες στην οικονομική πολιτική
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ούτε να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα στα χρόνια του διχασμού»
«Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» λέει ο κ. Φρονιμάκης
Βρίσκεται εκεί μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
«Οι νέες αποκαλύψεις υπενθυμίζουν ότι στην Ελλάδα το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων παραμένει ανοιχτό»
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» τονίζει ο ευρωβουλευτής
«Ο Τσίπρας και η ΕΛΑΣ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» σημειώνει
Από τον Έλτον Τζον και την Άνγκελα Μέρκελ στον Θάνο Ντόκο: Η ιστορία των Ρώσων φαρσέρ που τιμήθηκαν από το Κρεμλίνο
Αποκάλυψε ότι ενημέρωσε αμέσως τον πρωθυπουργό για το περιστατικό
Γιατί δεν δημοσιοποιείται η πλήρης λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.