- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαφαζάνης: Πρώτη φορά λέει ψέματα ο Τσίπρας; Δεν συνάντησα ποτέ τον Μεντβέντεφ
Η απάντηση σε όσα διαρρέεται ότι αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός στο βιβλίο του
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντά σε όσα διαρρέεται ότι αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο βιβλίο του «Ιθάκη»
Την απάντησή του για όσα διαρρέεται ότι αναφέρονται για εκείνον στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» δίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Μιλώντας στον Status FM 107,7 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «από τον Αλέξη Τσίπρα τα περιμένω όλα πλέον, βρίσκεται σε δεινή θέση, θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έπαιξε ρόλο στην επιβάρυνση όλων μας. Πρώτη φορά λέει ψέματα ο Αλέξης Τσίπρας; Για πιο κρίσιμα και σοβαρά θέματα είπε ψέματα για αυτό θα έλεγε αλήθεια; Αυτά είναι χονδροειδή ψέματα. Εγώ δεν έχω κάνει καμία συνάντηση με τον Μεντβέντεφ πόσω μάλλον με τον Ήσυχο και τη Βαλαβάνη. Είναι αστεία πράγματα αυτά».
Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για όσα διαρρέονται και σημειώνει ότι θα δώσει την απάντησή του όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόσπασμα που υποστηρίζει ότι εξασφάλισε το Documento, ο Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του περιγράφει μία συνάντηση στη Μόσχα με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπου τρία στελέχη του υπουργείου, οι Νάντια Βαλαβάνη, Κώστας Ήσυχος και Παναγιώτης Λαφαζάνης, περιγράφονται από τον Αλέξη Τσίπρα ως «γραφικές καρικατούρες» που αποκαλούν τον Μεντβέντεφ σύντροφο, και «τους κοιτάει ο Μεντβέντφ και γελάει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση με τον Γιώργο Φλωρίδη είχε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Το πρόγραμμα παρέχει ενίσχυση 500 ευρώ τον μήνα σε γονείς με πλήρη απασχόληση
Ο υπουργός Υγείας στην έκτη ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Economist για την καταπολέμηση του καρκίνου
«Δεν παίζουν και πάρα πολύ μεγάλο ρόλο οι τίτλοι στη ζωή»
Οι δικαιούχοι, η αίτηση και η μοριοδότηση
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωσή του, που προκάλεσε αντιδράσεις
Αύριο μιλάει στο Φόρουμ των Δελφών
Ποιοι πληρώνονται πρώτοι
«οι μετακλητοί της κυβέρνησης παραμένουν πρακτικά αμετάβλητοι» σημειώνει
Περισσότερες από 200 συζητήσεις, 25 κλειστές συνεδριάσεις και έξι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή 1.200 ομιλητών
Το μόνιμο μέτρο που θα αφορά τους συνταξιούχους
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.