Πολιτικη & Οικονομια

Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου: Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα

Η ατάκα του Προέδρου της Βουλής στις συνεχείς παρεμβάσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακλαμάνης
© ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου: Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα

Η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κορυφώθηκε για ακόμη μία φορά στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε σε επανειλημμένες παρεμβάσεις, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος, Νικήτα Κακλαμάνη.

«Ηρεμήστε. Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό τόση ώρα και βάζει τρίποντα, δεν το έχετε καταλάβει;» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός σχολίασε σε μία από τις παρεμβάσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY