- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Διασπείρει μίσος στην κοινωνία»
Συνεχίζεται η κόντρα με αφορμή τον απεργό Πάνο Ρούτσι
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Διασπείρει μίσος στην κοινωνία»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αφορμή δηλώσεις της σχετικά με την υπόθεση του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε τοποθετηθεί για το αίτημα του Ρούτσι να εκταφεί ο γιος του και να πραγματοποιηθούν τοξικολογικές εξετάσεις, στρέφοντας τα πυρά της και κατά του υπουργού.
Σε ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι «διασπείρει το μίσος στην κοινωνία» και την χαρακτήρισε «αρπακτικό της εξουσίας και του ανθρώπινου πόνου».
Παράλληλα, σημείωσε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «έχει ορκιστεί υπακοή στο Σύνταγμα, όμως τον σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, που προβλέπει και επιβάλλει το Σύνταγμα, τον έχει κάνει κουρέλι».
Σημειώνεται ότι η συνήγορος του Πάνου Ρούτσι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει την πρόσκληση που προσδιόριζε την νέα ημέρα εκταφής του Ντένις Ρούτσι για την ερχόμενη εβδομάδα. Έπειτα από την μη εμφάνισης της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας», δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για να επιδοθεί η πρόσκληση στο γραφείο της.
Όμως όταν ο δικαστικός κλητήρας μετέβη στο γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου, δεν άνοιξε κανείς για να παραλάβει την πρόσκληση. Έτσι, ο κλητήρας θυροκόλλησε στην πόρτα του γραφείου της την πρόσκληση που ορίζει την νέα ημέρα εκταφής του Ντένις Ρούτσι.
Προ ημερών είχε εκδοθεί παραγγελία για να γίνει η εκταφή της σορού την περασμένη Παρασκευή (26/09), όμως η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε να αναβληθεί η ημερομηνία εκταφής, προκειμένου να οριστεί τεχνικός σύμβουλος.
Τότε, το αίτημα αναβολής είχε γίνει δεκτό από τις εισαγγελικές αρχές και ορίστηκε να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.