Είναι σκευωρία, δεν έχω οικονομικά προβλήματα, λέει ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο γνωστός δημοσιογράφος και πανελίστας υποστηρίζει ότι τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά από ό,τι κατήγγειλε η Ζέττα Μακρή
Αρνείται κάθε εμπλοκή σε οποιαδήποτε υπόθεση εκβιασμού ο γνωστός δημοσιογράφος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της Ζέττας Μακρή. Η πρώην υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος την εκβιάζει ζητώντας της 15.000 ευρώ, ώστε να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος της, με στόχο να την πλήξει ηθικά και πολιτικά.
Ο κατηγορούμενος πάντως, υποστηρίζει πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που μέχρι προσφάτως εργαζόταν ως συνεργάτης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής ενώ είναι ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας και ραδιοφωνικού σταθμού στον Βόλο, υποστηρίζει πως πρόκειται για σκευωρία.
«Να γιατί μου έδωσε τα χρήματα η Ζέττα Μακρή» - Όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά που του παρέδωσε η πολιτικός, την οποία γνωρίζει αρκετά χρόνια, αποτελούσαν μέρος πληρωμής για την προβολή των θέσεων της και των πολιτικών της δράσεων. Επιπλέον, υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε θέμα εκβιασμού, μιας και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ούτε έχει εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους σκάνδαλα.
Η σύλληψή του με προσημειώμενα χαρτονομίσματα
Η συνάντηση των δύο καθορίστηκε σε κεντρική καφετέρια του Βόλου. Εκεί όμως, ανάμεσα στους πελάτες, βρίσκονταν και αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι μόλις είδαν τον δημοσιογράφο να παραλαμβάνει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του πέρασαν χειροπέδες.
Ο δημοσιογράφος, του οποίου πρόσφατα η σύζυγος έφερε στον κόσμο το παιδί τους, τα έχασε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, ανέφεραν αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Ο ίδιος μέχρι και αυτή τη στιγμή, αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει πως αδίκως κατηγορείται και πως πρόκειται για πολιτική σκευωρία με στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του. Θα παραμείνει και σήμερα στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αύριο, Δευτέρα, το πρωί θα μεταχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του, έχει σχηματισθεί δικογραφία για εκβίαση. Οι αστυνομικοί πάντως, συνεχίζουν να ερευνούν το παρελθόν του δημοσιογράφου καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά εκβιασμού πολιτικών προσώπων ή επιχειρηματιών.
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο τρόπος δράσης, οι κουβέντες του αλλά και γενικότερα ο τρόπος που προσέγγισε τη Ζέττα Μακρή για να την εκβιάσει, δείχνουν - σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς - εμπειρία. Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι ανάλογο να έχει συμβεί κατά το παρελθόν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τον Μάρτιο ξεκινούν δρομολόγια της Aegean προς Νέο Δελχί και Μουμπάι
«Έχετε ξεπεράσει ακόμη και τις πιο υψηλές προσδοκίες μας», δήλωσε η πρέσβης των ΗΠΑ
Επείγον σήμα του ΥΝΑΝΠ για παρεμβολές, UAV και επικίνδυνες προσεγγίσεις εν μέσω στρατιωτικής έντασης
Οι ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ενέκριναν οκτώ σχέδια 74 δισ. ευρώ και ανοίγουν χαμηλότοκα δάνεια εξοπλισμών
Νέο χρονοδιάγραμμα, μεταβατική περίοδος και αυστηρές κυρώσεις
Στο μικροσκόπιο η περίοδος 2020-2022 και η διαφάνεια στις κοινωνικές παροχές
Άκαρπη η συνάντηση με το Υπουργείο – ΣΑΤΑ: «Ύστατη ελπίδα το Μαξίμου, έρχονται νέες δράσεις»
Τι αναφέρει για την τελευταία καταγγέλλουσα
Γιατί προκαλεί τόση συζήτηση
Στους δύο πρώτους μήνες της εμπορικής λειτουργίας της
Παράλληλα αναφέρεται σε ζητήματα όπως η ακρίβεια και ιδιαίτερα το στεγαστικό
Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο είχαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η δομή του νέου υπουργείου θα πρέπει να στηρίζεται σε επιμέρους, εξειδικευμένους πυλώνες πολιτικής, οι οποίοι θα καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα της γνώσης
Στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες κοινωνικές κατοικίες η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Το πιθανό μελλοντικό κέρδος της (κάθε) Chevron, μπορεί να μπει σε κάποια «ζυγαριά» με το κόστος των ακραίων καιρικών φαινομένων, τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, τις καταστροφές υποδομών, τις απώλειες σοδειάς;
«Η ΕΕ προσφέρει προστιθέμενη αξία στη διαχείριση των παγκόσμιων ανισορροπιών», τόνισε ο Πρόεδρος του Eurogroup
Ενισχύονται οι σχέσεις των δύο χωρών με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη
«Εξαντλούμε τα περιθώρια του προϋπολογισμού», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Η βουλευτής Χανίων και πρώην υπουργός Εξωτερικών χωρίς περιστροφές στο vidcast «Face 2 Face» με την Κατερίνα Παναγοπούλου
Στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Καβάφεια 2026», στο Κάιρο η Υπουργός Πολιτισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.