- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Υπουργικό Συμβούλιο στη «σκιά» των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη
Τα μηνύματα Μητσοτάκη σε πολίτες και αντιπολίτευση
Υπουργικό Συμβούλιο στη «σκιά» των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη - Τα μηνύματα Μητσοτάκη σε πολίτες και αντιπολίτευση
Σήμερα στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιώξει να διαχωρίσει σαφώς τους πολίτες και τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο ενόψει των αυριανών κινητοποιήσεων, ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να χαμηλώσει τους τόνους αναφορικά με όσους θα θελήσουν να μετάσχουν στις κινητοποιήσεις με αίτημα την αλήθεια και τη Δικαιοσύνη, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για ένα αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και ότι σε καμία περίπτωση η παρουσία τους δεν συνιστά κομματική τοποθέτηση.
Αντιθέτως, αναμένεται να ασκήσει δριμεία κριτική προς την αντιπολίτευση ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα των συλλαλητηρίων, επιχειρώντας να τους προσδώσει έναν αντικυβερνητικό χαρακτήρα, με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση.
«Έχω ένα χρέος, πρώτη μου ευθύνη είναι να κρατήσω σταθερό το σκάφος της πατρίδας μας εν μέσω αυτών των εξαιρετικά ταραγμένων καιρών. Αυτή τη δέσμευση ανέλαβα, θα τη φέρω εις πέρας. Οι υπόλοιποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Το Σύνταγμα προβλέπει σαφείς διαδικασίες» είχε δηλώσει προ ημερών από τη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.