- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ: O Μητσοτάκης «άδειασε» τον Μητσοτάκη
Mε αφορμή την συνέντευξη του νωρίτερα
ΠΑΣΟΚ: O Μητσοτάκης «άδειασε» τον Μητσοτάκη
«'Ο Παραπλανημένος και Αμετανόητος Πρωθυπουργός'» μονόπρακτο Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό το έργο παρακολούθησαν απόψε οι Έλληνες πολίτες», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση του σχετικά με την αποψινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.
Αναφέρει ειδικότερα ότι «ο κ. Μητσοτάκης μοίρασε σε όλους ευθύνες και έβαλε τον εαυτό του στο απυρόβλητο» και πως «μολονότι ήταν εκείνος που διαβεβαίωνε με απόλυτο τρόπο τον ελληνικό λαό ότι η έκρηξη έγινε από τα έλαια των μηχανών, απόψε σε μια θεαματική κυβίστηση τα έριξε στην Πυροσβεστική, τη Hellenic Train και τον ΟΣΕ». «Αλήθεια, αν δεν γίνονταν τα συλλαλητήρια την Κυριακή, θα τα έλεγε όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης; Πότε πληροφορήθηκε ότι όσα δήλωνε στις 21 Μαρτίου του 2023, δεν ήταν αληθή;», τονίζει.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί: Επένδυσε συνειδητά στη χειραγώγηση, στις χυδαίες επιθέσεις των υπουργών του και τώρα ψάχνει τρόπο να αποδράσει από τις ευθύνες του». Σχολιάζει δε, ότι «στην προσπάθεια του να διατηρήσει την καρέκλα του, ο Μητσοτάκης 'άδειασε' τον Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας ότι είναι απολύτως αναξιόπιστος, ακόμη και όταν οι χειρισμοί του αφορούν μια τραγωδία όπου χάθηκαν άδικα 57 ζωές». Προσθέτει ότι «ανενδοίαστα έδωσε ξανά συγχωροχάρτι στον Κώστα Καραμανλή και με περισσή υποκρισία δήλωσε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων».
«Αργήσατε, κ. Πρωθυπουργέ, έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς επιλέξατε να απλώσετε πέπλο προστασίας και συγκάλυψης στον κ. Καραμανλή και απορρίψατε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη βάση του πορίσματος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση της τηλεδιοίκησης, που αν είχε εγκατασταθεί δεν θα είχαν συγκρουστεί τα δύο τρένα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενο στον κ. Μητσοτάκη. Καταληκτικά σχολιάζει, πως «όσο, δε, για την αναφορά του ότι 'η εξεταστική επιτροπή δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της Βουλής', μάλλον πρέπει να απευθύνει τη μομφή στους βουλευτές του, που έκαναν ό,τι περνά από το χέρι τους για να καταλήξει παρωδία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λειτουργία «Ψάξε μου Φθηνότερα» προσφέρει οικονομικές εναλλακτικές χωρίς αλλαγή καταστήματος
Αύξηση 9% στον αριθμό των συναλλαγών και μείωση 23% στα περιστατικά απάτης
Ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπισμού και διεθνούς αλληλεγγύης
Σκληρή απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις για τους μουφτήδες της Θράκης
Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Συμεών είχε ο πρωθυπουργός
«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών
Στο βήμα της Παναττικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο υπουργός Επικρατείας συγκρίνει την πορεία των δύο οικονομιών από το 2019 έως σήμερα
Παρεμβάσεις 500 εκατ. ευρώ, φοροαπαλλαγές, περιορισμοί στα Airbnb και νέα στεγαστικά προγράμματα
Ο αμερικανικός οίκος βλέπει ισχυρές δημοσιονομικές επιδόσεις, συνεχή μείωση του χρέους και ανθεκτική ανάπτυξη
O πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική κατά της φοροδιαφυγής
Τα Βριλήσσια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός όπου πραγματοποίησε ομιλία σε πολίτες, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής
Οι ελλείψεις σε Παθολογικές και Επείγοντα
H απάντηση στην προτροπή της να στηρίξει την ΕΛΑΣ
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με την ομογένεια
Υποχρεωτική η εγγραφή στο νέο ΝΠΔΔ εντός ενός έτους για όσους διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος
Κορυφαίοι αναλυτές και ειδικοί εξετάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις γεωπολιτικές προκλήσεις
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.