- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ανδρουλάκης για Λούκα Κατσέλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας
«Επιμένουμε να εκλεγεί προοδευτικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας»
Ανδρουλάκης για Λούκα Κατσέλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη, σχολίασε στην παρέμβασή του την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προτείνει την Λούκα Κατσέλη ως υποψήφια για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας. Εμείς επιμένουμε να εκλεγεί προοδευτικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, σύμφωνα με ενημέρωση, και επέμεινε στη θέση «να τηρηθεί, δηλαδή, η πολιτική παράδοση που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν».
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα μείζονα κοινωνικά θέματα. «Σήμερα κατατίθεται η επίκαιρη ερώτηση μου προς τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και αύριο ανακοινώνουμε τη νομοθετική μας πρωτοβουλία για τα ασφάλιστρα. Ήδη έχουμε καταγράψει μια πρώτη νίκη με την ομολογία Θεοδωρικάκου στη Βουλή σε ερώτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι πρέπει να αλλάξει ο δείκτης του ΙΟΒΕ που νομοθέτησε η Νέα Δημοκρατία επί Άδωνι Γεωργιάδη και οδήγησε στις πολύ μεγάλες αυξήσεις» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μας πιστώνεται και αυτή η πρωτοβουλία, μετά τις παρεμβάσεις μας για τις τράπεζες και την αναστολή της χρηματοδότησης των Σπαρτιατών».
Ως προς το τέλος ταφής απορριμμάτων, τόνισε πως στραγγαλίζει οικονομικά τους δήμους, και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει στη Βουλή την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το 2019 το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει τη σχετική πρόβλεψη που περιλαμβάνει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – χιουμοριστική αναφορά στη βροχή του Παρισιού
Από ποιο κόμμα συζητείται η υποψηφιότητά του
Yπενθυμίζει τη θητεία της στη Γενική Γραμματεία Εργασίας τόσο την περίοδο 2011–2015
Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον πρώην υπουργό Οικονομικών - Αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις
Οι δυσκολίες των πλειοψηφιών δεν αναιρούν την αξία της δημόσιας συζήτησης για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνέδεσε φωτογραφία της Lady Gaga από το «American Horror Story» με τα αρχεία Επστάιν και δεν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τίποτα
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης
Ο υπουργός παρουσίασε τα νέα επενδυτικά σχέδια του Αναπτυξιακού Νόμου
«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας», δηλώνει ο υπουργός Ναυτιλίας
Αυστηροποιούνται οι ποινές για τις φθορές στα οχήματα
Η επιδίωξη της κυβέρνησης δείχνει να ισορροπεί ανάμεσα στον φαινομενικό συμβολισμό και τις ουσιαστικές προθέσεις
«Πιστεύω τον Έλληνα λιμενικό και όχι τον λαθρομετανάστη» επέμεινε ο πολιτικός αναλυτής
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Μειώνεται δραστικά η γραφειοκρατική διαδικασία και ενισχύεται η διαφάνεια
Η ηθοποιός είχε ανεβάσει την φωτογραφία το 2015
Στην τελική ευθεία η φρεγάτα «Νέαρχος»
Ο υπεύθυνος ΚΤΕ Άμυνας του ΠΑΣΟΚ ζητά θεσμική διαφάνεια για υπόθεση εθνικής ασφάλειας
Καταγγελία του υπουργού Υγείας για παρέμβαση ΜΚΟ σε κλινική της Χίου και απόπειρα καθοδήγησης μεταναστών στο ΕΣΥ ΑΕ
Δεν καταργούνται Πανελλαδικές και ΕΒΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.