- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Ανδρουλάκης: Από αύριο ενωμένοι θα πάμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη ψηλότερα
Η ομιλία μετά την επανεκλογή στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος
Λίγο μετά τις 22:30 ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε ομιλία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Έφτασε υπό το σύνθημα «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός» και ευχαρίστησε το πλήθος για «τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη χαρά να με εμπιστευτείτε στην ηγεσία του μεγάλου Κινήματος».
«Οι μεγάλες αλλαγές και μεγάλες νίκες όταν είμαστε ενωμένοι. Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε. Έχουμε χρέος να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νέες γενιές. Όλα με τη σειρά τους. Τώρα που οι σημαίες ευκαιρίες ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια στρέφονται ξανά στην παράταξή μας είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαριστώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες, αλλά και την οικογένειά του. «Την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας δεν θα την ξεχάσω ποτέ».
«Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Από αύριο ενωμένοι θα πάμε το κίνημα εκεί που αξίζει, στην ιστορία και την προσφορά του», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τους συνυποψηφίους του. «Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά. Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Σας καλώ για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ και αγώνα. Θα το κάνουμε και θα κερδίσουμε. Θα πορευτούμε με σοβαρότητα, αξιοπιστία και προτάσεις».
«Απευθύνω ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική. Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με πολιτικό ήθος. Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με ακλόνητο πολιτικό ήθος. Η πολιτική δεν ξεκινά από εκεί που τελειώνει η ηθική, αλλά είναι ταυτόσημο. Αγωνίζομαι για μία πιο δίκαι κοινωνία. Υπόσχομαι ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες μας για να γίνουμε φορέας της ελπίδας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. Έχουμε χρέος στις επόμενες εκλογές να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον νέο αγώνα. Είμαι σίγουρος, μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Σήμερα έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα. (...) Όλοι μαζί σε νέους αγώνες και νέες προσπάθειες. Ένα ταξίδι ξεκινά από σήμερα το βράδυ. Μαζί θα καταφέρουμε νέες νίκες. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή αύξηση εισροών το 2025 - Εύθραυστη διεθνής εικόνα και ανησυχία για ποιότητα επενδύσεων
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Παρέμβαση της Αθήνας για το επεισόδιο με τον στολίσκο και αίτημα αποχώρησης ισραηλινών σκαφών
Αντίδραση Λιβανού στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει βέβαιος για ανατροπή των κατηγοριών
Σφοδρή επίθεση για τη στάση του στη Διάσκεψη των Προέδρων - Κατηγορίες για θεσμική διαστρέβλωση
«Δεν είναι δουλειά εισαγγελέα να στηρίζει κατηγορίες με κοπτοραπτική», αναφέρει σε ανάρτησή της
Σφοδρή αντίδραση εισαγγελέων στο αίτημα παραίτησης - Κλιμάκωση έντασης για τις υποκλοπές
Βασίζεται στο διαβιβαστικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σφοδρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Παρέμβαση προεδρείου
Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι αντάρτες, έχουν άποψη»
Αυξάνονται οι φόβοι της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στο Ιράν
«Προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Χρηματοδότηση έως 100% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Χαμηλότερη ανάπτυξη, αυξημένος πληθωρισμός και νέα μέτρα στήριξης στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο
Για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους σε προϊόντα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι
Από τον τραμπισμό και την άνοδο της Κίνας έως τον κίνδυνο ενεργειακού σοκ και τη δημοκρατική φθορά, ο Μάρτιν Γουλφ χαρτογραφεί έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας
Άλμα στις τιμές της ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία Απριλίου
Oι διορισμοί αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 4 έως 6 μήνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.