- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Η Θεοδώρα Τζάκρη προανήγγειλε μήνυση εναντίον του Γιάννη Ραγκούση - Η απάντησή του
Για «ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης» κάνει λόγο ο τελευταίος
ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγείται στα δικαστήρια η κόντρα της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Γιάννη Ραγκούση - «Θα καταθέσω μήνυση», δηλώνει η βουλευτής Πέλλας.
Με ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση.
Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη προανήγγειλε σήμερα σε τηλεοπτική εμφάνιση της στο Mega, ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για το «περιστατικό που επικαλέστηκε εναντίον της».
Μαίνεται η κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση: «Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»
Ειδικότερα, ερωτηθείσα για την πρόσφατη «καταγγελία» Ραγκούση, ότι «ως υπουργός Εσωτερικών είχε υποχρεωθεί να σταματήσει την από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον, θα συνιστούσαν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος», η κ. Τζάκρη απάντησε:
«Ναι, αυτός είναι ο ανώτερος λόγος, η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και έρχεται τώρα ο κοινός νους να απαντήσει γιατί 14 χρόνια μετά ο κ. Ραγκούσης θυμήθηκε ότι είμαι απειλή για το δημόσιο συμφέρον, τώρα στην εσωκομματική αντιπαράθεση για την ψήφο στο Στέφανο Κασσελάκη, αυτό είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Και αφού ήμουν απειλή για το δημόσιο συμφέρον γιατί έμεινα με τον ανασχηματισμό δίπλα του;».
Η κυρία Τζάκρη είπε ότι «αυτό το περιστατικό στο οποίο αναφέρεστε, που επικαλέστηκε ο κύριος Ραγκούσης εναντίον μου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και έκανε ακόμα δυσκολότερη τι θέση του, είναι αυτή η επίκληση που έκανε της απόπειρας διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από μένα. Αυτό με αναγκάζει να προσφύγω στη δικαιοσύνη».
«Έχω μπροστά μου την μήνυση που θα καταθέσω μεθαύριο εναντίον του κ. Ραγκούση στον Εισαγγελέα. Η υπόθεση πηγαίνει ενώπιον των ακροατηρίων που θα βρεθεί εκεί και εκεί θα μιλήσουμε όλοι για όλα», πρόσθεσε.
Ανέφερε ότι η πράξη της μπορεί να πληγώνει κάποιους συντρόφους, «αλλά θέλω να γνωρίζουν οι σύντροφοί μου ότι δεν είχα άλλο δρόμο. Το οφείλω πρώτα στον εαυτό μου αλλά κυρίως στο παιδί μου. Δεν έχω τίποτε άλλο να του δώσω πέρα από το όνομά μου, το καθαρό μου όνομα και αν θέλετε ένα παράδειγμα να ζει».
Η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση
Σε σχόλιο του για τις σημερινές δηλώσεις της κ. Τζάκρη, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε: «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η κ. Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πώς θα απέλθει από την Ευελπίδων …».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.