- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδώρα Τζάκρη: Ο Κασσελάκης θα επιστρέψει με δόξα και τιμή στον ΣΥΡΙΖΑ
«Ευσεβείς πόθοι των αντιπάλων του τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη»
Θεοδώρα Τζάκρη: Οι νέες δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο Κασσελάκης θα επανέλθει με δόξα και τιμή» υποστηρίζει η Θεοδώρα Τζάκρη σε νέες της δηλώσεις για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Βλέπω ότι θέλουν να αλλάξουν το καταστατικό για να δημιουργήσουν διαδικαστικά κωλύματα στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι συμπεριφορά φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN η Θεοδώρα Τζάκρη και πρόσθεσε: «Θέλουν να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν αυτός κατεδαφιστεί. Είναι μια στρατηγική της παράγκας. Θεωρώ, όμως, ότι με αυτή την αδιέξοδη πολιτική δεν συμφωνούν Πολάκης και Παππάς, δεν θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Θέλουν να παραπέμψουν τον κ. Κασσελάκη σε μια επιτροπή δεοντολογίας που απλά επέβαλε μια απλή επίπληξη στον κ. Σπίρτζη στέλνοντας το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι μπορεί κάποιος να αποκαλεί "Γκέμπελς" τον πρόεδρό του. Εκτός αν θέλουν να είναι μια α λα κάρτ επιτροπή».
Τζάκρη: Ευσεβείς πόθοι των αντιπάλων του τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη
Η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε «ευσεβείς πόθους εσωκομματικών αντιπάλων τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη», ενώ είπε ότι αυτή η εβδομάδα «θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη».
«Ο Κασσελάκης είναι υπό αμφισβήτηση. Εμείς δεν αμφισβητούμε το αποτέλεσμα της ΚΕ αλλά δεν συμφωνούμε ότι σήμαινε και την αυτόματη καθαίρεσή του, έπρεπε να τον αφήσουν να κάνει του δουλειά του μέχρι το συνέδριο. Εξαιτίας της παράλογης εμμονής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επέλθει σε ένα στατους ακέφαλου κόμματος και πολιτικά και οικονομικά δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για μεταβατικό πρόεδρο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η κ. Τζάκρη και ζήτησε τη διεξαγωγή συνεδρίου στις 6 Οκτωβρίου με του συνέδρους του προηγούμενου συνεδρίου και εκλογές στις 3 Νοεμβρίου.
Σχετικά με τις καταγγελίες Νοτοπούλου είπε: «δεν έχω ακούσει κάτι αλλά τέτοιες καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρές αποδείξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του κ. Κασσελάκη δεν είχε ποτέ τρολ, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν υπήρχαν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταβάλλονται 50 εκατ. ευρώ σε 48.150 δικαιούχους - Αναλυτικά όλα τα ποσά
«Πίστεψε στη χώρα μας όταν σχεδόν κανείς δεν το έκανε» δήλωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Οικονομικών
Ο απολογισμός του έργου του
Τι είπε πάνω στο θέμα των φοροαπάλλαγών
Έως 2.000 ευρώ τα πρόστιμα
Μητέρα, βουλευτής, υφυπουργός: Η καθημερινότητα της Σέβης Βολουδάκη
Σκληρή απάντηση του γραμματέα της ΝΔ στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη για δωρεάν εισιτήρια
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά για το πάρκο Ριζάρη, τη Βασιλίσσης Όλγας και την καθαριότητα στην πόλη
Σκληρή επίθεση για το δάνειο των 75 εκατ. ευρώ - Προειδοποιήσεις για κίνδυνο «μνημονίου» στον Δήμο Αθηναίων
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Η αναφορά του πρωθυπουργού στο Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στα περί πρόωρων εκλογών
Οι επενδύσεις στην ενέργεια κλειδί για την ανταγωνιστικότητα
Παράλληλα έθεσε και το δίλημμα της ηγεσίας της χώρας
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.