- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζάκρη: Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός
Τι είπε για τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου
Θεοδώρα Τζάκρη: Η απάντηση για τις καταγγελίες περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη
Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε σήμερα (19.9) στον ΣΚΑΪ για τις καταγγελίες Ραγκούση ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», απάντησε η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά» και πρόσθεσε: «Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίονει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων»
Θεοδώρα Τζάκρη: Μπαγιάτικος σταλινισμός που προκαλεί αποτροπιασμό τα κριτήρια των «87»
Σε άλλο σημείο της ίδια συνέντευξης η Θεοδώρα Τζάκρη χαρακτήρισε «μπαγιάτικο σταλινισμό που προκαλεί αποτροπιασμό» τα κριτήρια που θέτουν οι «87» για τους νέους υποψήφιους προέδρους στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι σαν να λέμε πριν τις εκλογές θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο. Πιστεύουν ότι ο κόσμος που παρακολουθεί, όταν βλέπει ένα χαρτοκλέφτη να σημαδέψει μια τράπουλα τον επευφημεί;»
Μάλιστα, υποστήριξε ότι «το ποινικό μητρώο που πρότεινα εγώ είναι πολιτειακή υποχρέωση» εξηγώντας για τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά ότι «μια χαρά ήταν υποψήφιοι βουλευτές. Τις 50 υπογραφές που ζήτησα δεν τους αφορά αλλά αφορά υποψήφιους που δεν είναι μέλη της ΚΕ. Ούτε ο Παππάς πήρε 30 την προηγούμενη φορά ούτε ο Πολάκης θα χρειαστεί για να είναι υποψήφιος. Είναι παραλογισμός και φαιδρά πράγματα να ζητούν πόθεν έσχες για τους υποψήφιους. Ας μας πουν ποιος θα είναι ο δικός τους υποψήφιος γιατί βλέπω μια δυστοκία».
Τι καταγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης
Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «πιστεύω τη Νοτοπούλου», για τις αποκαλύψεις περί bullying και συνέχισε: «Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.