- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ραγκούσης: Αν ο Κασσελάκης ξαναθέσει υποψηφιότητα δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους
Πώς σχολίασε τη στάση του Αλέξη Τσίπρα
Ο Γιάννης Ραγκούσης για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα
«Δυσάρεστη παρένθεση» χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τον - σχεδόν - έναν χρόνο προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι ήδη για το κόμμα έχει ξεκινήσει η «μετά Κασσελάκη εποχή για την προοδευτική παράταξη».
«Ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δε θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει όταν είχε εκλεγεί» δήλωσε σήμερα (10.9) στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ραγκούσης και κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι για πρώτη φορά καθαιρείται πρόεδρος κόμματος. «Το κόμμα θα εκλέξει νέο πρόεδρο από τη βάση ώστε να αποφασίσουν, μέλη και φίλοι, ποιος θα είναι ο νέος και να δώσουν τέλος στο δράμα που ζούμε».
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους που ο ίδιος θα υποστηρίξει, ο κ. Ραγκούσης είπε: «θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες. Βασικό κριτήριο θα αποτελέσει ο υποψήφιος που θα επιλέξω να έχει δηλώσει καθαρά ότι είναι υπέρ της ανασυγκρότησης του κόμματος με στόχο τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων».
Στην ερώτηση, τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «μπορεί να κάνει ότι ο ίδιος εκτιμήσει. Ορθώς δεν απάντησε ποτέ στις συκοφαντικές καταγγελίες του κ. Κασσελάκη γιατί θα έπεφτε στο επίπεδό του. Είμαι βέβαιος ότι τον κ. Τσίπρα τον «πνίγει το δίκιο».
Διαβάστε επίσης → Ο αυτοδιαχειριζόμενος ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει για την μετά Κασσελάκη εποχή
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.