- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης» όπως επί ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις
Παύλος Μαρινάκης: Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την απόφαση για την υπόθεση των υποκλοπών - Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά το σχόλιο του τελευταίου για την απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών.
Σε ανακοίνωσή του, ο Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πόρισμα του Αρείου Πάγου σημειώνει ότι η σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είναι άκρως αποκαλυπτική για τρεις ξεχωριστούς λόγους.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε:
«Πρώτον, για το πόσο υποκριτικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παριστάνει ότι σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, αλλά, ως "απλός πολίτης" που κάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω.
Δεύτερον, για το ότι είναι γνήσιος συνεχιστής του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα. Εκείνων που κυβέρνησαν υπονομεύοντας τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν "παραϋπουργεία Δικαιοσύνης" στο Μαξίμου, όπως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα κυνικά είχε παραδεχθεί ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής. Οι δικαστές αποφασίζουν όπως εκείνοι κρίνουν, με βάση τον ανεξάρτητο ρόλο τους.
Τρίτον, γιατί εκφράζει, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το θράσος που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να απολογηθούν για τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν "νύχτα", λίγο πριν φύγουν από την εξουσία και ο οποίος φαίνεται ότι εφαρμόζεται σε μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, κουνάνε και το δάχτυλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.